Dan Gîrtofan „în cărți” pentru primul loc și după Raliul Iașului

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au mai obținut un podium în CNRD: al zecelea consecutiv. Giri și Tudor, cei doi echipieri ai Škoda România Motorsport, au terminat pe locul 2 Raliul Iașului, obținând puncte importante, cei mențin în lupta pentru titlul de campioni. Într-o cursă cu multiple răsturnări de situație și cu multe abandonuri, Dan și Tudor au avut o prestație solidă, constantă, care le-a permis să rămână în aproape de  liderul în clasamentul general, Valentin Porcișteanu.

„Suntem abonați la podiumuri în acest an, și nu numai. Ne bucură foarte mult acest loc doi la Iași, pentru că ne menține acolo, cu șanse la obiectivul pe care l-am urmărit încă de la debutul sezonului. A fost un raliu foarte complicat, cu probe frumoase, dar și selective. Unele aveau o configurație de te «îmbiau» să mergi la limită, astfel că era de ajuns doar un moment de neatenție pentru a avea probleme. Au fost mulți colegi care au abandonat, astfel că am căutat un ritm care să nu ne expună unei ieșiri premature din cursă, dar și care să ne ofere șanse la un loc în top. Mașina a funcționat perfect, la fel și colaborarea cu Tudor, echipa tehnică din nou la înălțime, astfel că nu putem fi decât mulțumiți. Așteptăm cu nerăbdare rundele următoare”, a declarat Dan Gîrtofan.

 

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.