Dan Gîrtofan, în căutarea unui nou rezultat bun la Raliul Iașului

Gata cu  vacanța și pentru Dan Gîrtofan și Tudor Mârza. Cei doi brașoveni sunt deja prezenți la Iași, unde va avea loc, în zilele următoare, Raliul Iașului, etapa a 6-a a CNRD 2019. O cursă foarte importantă pentru Giri și Tudor, mai ales în perspectiva luptei pentru titlul de campioni naționali, care este mai „încinsă” ca oricând. După o sesiune de recunoașteri, Giri a oferit câteva impresii legate de traseul pe care se va alerga vineri și sâmbătă, dar și despre runda ieșeană.

„O etapă frumoasă, ca de obicei. În noaptea de marți spre miercuri a plouat destul de mult și s-au făcut noroaie pe unele probe, dar după-amiază începuseră să se usuce traseele. Probele sunt frumoase, interesante, de bună calitate și care ne vor solicita foarte mult toate abilitățile de pilotaj de care dispunem. Va fi o rundă atractivă, în care ne vom concentra doar pe evoluția noastră. Sperăm să avem parte de o cursă fără evenimente neplăcute, în primul rând, dar și în care să găsim un ritm bun încă de la început. Vom vedea apoi, la final, ce vom obține. Mașina este pregătită, toul este pus la punct astfel că abia așteptăm să luăm startul”, a declarat Dan Gîrtofan.

 

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov, Eximod Pneumatic Expert, Aerotravel.