Două probe și încă o lecție învățată la Raliul Moldovei pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au început optimiști Raliul Moldovei, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri, dar au fost nevoiți să se oprească după primele două probe speciale din cauza unor pene de cauciuc.

Cu 43,4 puncte adunate în primele două etape din acest sezon, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu erau pregătiți să se lupte pentru un loc pe podium și în Raliul Moldovei, etapa a treia din Campionatul Național de Raliuri.

 

Echipajul sibian a început cu cel mai bun timp la shakedown și pe primele două probe speciale din Raliul Moldovei a terminat cu al patrulea și al treilea timp. Și asta chiar dacă a făcut pană pe fiecare dintre probe.

 

“Am început optimiști, dar am făcut din nou greșeli și de data aceasta am fost nevoiți să abandonăm. Am făcut pană pe finalul primei probe și încă o pană pe cea de-a doua probă. Am decis să plecăm din parcul de service cu o singură roată de rezervă și astfel a trebuit să ne oprim după speciala a doua. Sunt dezamăgit și supărat pentru că puteam obține un rezultat bun aici, dar încerc să mă împac cu gândul că a fost doar un ghinion”,a spus Sebastian Barbu.

 

Cele două probe parcurse din Raliul Moldovei au fost însă și o lecție învățată în primul sezon cu modelul Skoda Fabia R5.

 

“Am decis în ultimul moment să participăm la această etapă. În drum spre Bacău s-a stricat motorul la mașina de recunoașteri. Au urmat apoi penele de cauciuc din cursă. Chiar dacă am avut mult ghinion și nu am parcurs decât două probe am învățat o lecție importantă și aici. Le mulțumesc tuturor partenerilor noștri pentru susținere și vom reveni și mai motivați să urcăm pe podium la etapa următoare”, a mai adăugat Sebastian Barbu.

 

Raliul Harghitei, următoarea etapă din Campionatul Național de Raliuri, se va desfășura în perioada 11 – 13 iulie. În total sunt programate 12 probe speciale cu o lungime de 121,65 km. 

 

Echipajul Sebastian Barbu / Bogdan Iancu este susținut în sezonul 2019 de următorii parteneri: vinurile Gorgandin, Yiippi Mango Lifestyle Energy Drink, Indsoft, Geometrica Architects,Eglo Romania, Sorcani Sibiu, D&D Arad, P1, Hankook Tire prin Bucur Tuning, Școala de Șoferi Elit Sibiu, Sibiu Racing Teamși Kron-Tour Lufthansa City Center.