Titi Aur, la limita podiumului în Raliul Moldovei Bacău 2019

Încheiat sâmbătă pe înserat, Raliul Moldovei Bacău, cea de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri le-a propus concurenților o nouă dispută aprinsă pe macadam.  Cele peste 50 de echipaje înscrise au avut de parcurs o distanță totală de 392,57 km, din care 106,23 în cele 13 probe contra-cronometru care au decis ierarhia finală. 

După despărțirea de fostul partener principal, Titi Aur a venit în orașul de pe malul Bistriței cu a sa Skoda Fabia R5 afișând o nouă formulă grafică. Dar, fiind vorba despre o întrecere pe macadam, suprafața sa preferată, cu dorința de a face spectacol pe fiecare kilometru de probă. În dreapta lui Aur, ca și la Arad, Toni Avram, Silviu Moraru, copilotul său tradițional fiind încă incomplet refăcut după accidentul consemnat în prima etapă a sezonului, Raliul Argeșului. Alături de acesta, Titi a confirmat ritmul în creștere afișat și la Arad. Astfel că, la capătul unui raliu cu probe scurte, complexe și intense, și nu lipsite de surprize care au dus la ieșirea din cursă a multor candidați la locurile fruntașe, a încheiat întrecerea la limita podiumului.

Un loc 4 care reprezintă cea mai bună clasare a sa de la startul acestui program care a marcat revenirea în Campionatul Național de Raliuri. Și pe de altă parte, după cum declara la capătul ultimei probe, un rezultat care-l îndeamnă să privească încrezător către etapele rămase de disputat în 2019, și să se bucure de fiecare probă specială. 

 

Următoarea provocare pentru Titi Aur este Raliul Perla Harghitei. Competiția se va disputa de data aceasta pe asfalt și este programată în perioada 12-13 iulie.