Un loc 2 cat o victorie pentru Adrian RASPOPA la Raliul Moldovei Bacau

Adrian RASPOPA si Cosmin DIACU au reusit sa urce pe pozitia secunda in Raliul Moldovei Bacau 2019, chiar de la prima evolutie cu un model de categorie R5 in Campionatul National de Raliuri. 

Parteneriatul pornit cu CYBERNET AUTO CENTER, dealer Skoda Piatra Neamt, cu ocazia etapei de casa, s-a dovedit unul de bun augur pentru Adrian RASPOPA. Cu 2 probe castigate in raliul de casa, echipajul RASPOPA/ DIACU a reusit sa isi asigure un ecart suficient fata de principalul urmaritor, Dan GIRTOFAN, impreuna cu care a oferit un duel plin de suspans pe toata durata competitiei.    

 

A fost un raliu plin de suspans pentru noi. In primul rand a fost pentru prima oara cand am evoluat alaturi de Cozo, copilotul meu, la o etapa de macadam pe o masina de categorie R5. Am avut emotii pentru ca primele teste cu masina le-am facut joi, cu o zi inaintea raliului, unde ne-am simtit bine, dar nu aveam niciun reper pentru ritimul nostru. Shakedown-ul ne-a confirmat ca ne aflam unde ne dorim, ca si timp, iar pe probele din prima zi am demonstrat ca ne putem bate la varful clasamentului. Surpriza neplacuta a venit la sfarsitul primei zile, mai exact dupa Superspeciala, unde, datorita neatentiei mele la dictare, am gresit parcursul probei din centrul orasului Onesti. Penalizarea care a urmat ne-a aruncat pe locul al treilea pierzand ecartul din fata principalului adversar, Giri. In ziua a doua ne-am concentrat foarte bine si am reusit sa castigam de doua ori proba Trebes, cea mai lunga a zilei, reusind in acest fel sa recuperez pozitia secunda. Am facut o cursa inteligenta zic eu, pentru ca unde am stiut ca imi pot crea un avantaj am facut-o, unde am vrut sa conserv avantajul, la fel, am realizat acest lucru. In final as vrea sa ii multumesc lui Mircea PLACINTA, proprietar al Cybernet Auto Center, cel care ne-a spijinit ca sa putem demara acest proiect alaturi de Primaria Onesti.” declara Adrian RASPOPA la finalul Raliului Moldovei Bacau.

Urmatoarea etapa la care va lua startul echipajul format din Adrian RASPOPA si Cosmin DIACU este Raliul Iasului in perioada 6-7 septembrie 2019, unde cei doi se vor alinia la start alaturi de acelasi automobil Skoda Fabia R5.

 

Adi RASPOPA este sustinut de catre CYBERNET AUTO CENTER, dealer Skoda Piatra Neamt, PRIMARIA ONESTI si Virgin Radio Romania