Adrian RĂSPOPA va pilota o Skoda Fabia R5 la Raliul Iașului

Odată cu cea de-a patra etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano, Adrian RĂSPOPA va reveni la comenzile modelului Skoda Fabia R5 pus la dispoziție de Botka Racing.

Dacă anul trecut etapa de la Iași reprezenta cea de-a doua apariție a pilotului băcăuan la volanul modelului Skoda Fabia R5 dupa cea de la Raliul Moldovei, in acest an Adrian RĂSPOPA va pilota pentru prima oară acest model, cu care a reușit anul trecut o clasare pe locul secund in Raliul Moldovei.

 

Așa cum mi-am propus inițial voi lua startul la Raliul Iașului, alături de Cosmin DIACU, la volanul modelului Skoda Fabia R5. Pentru mine a fost o perioadă extrem de aglomerată având de organizat două competiții importante în județul Bacau, respectiv etapa de viteză în coastă 2 Trofeul Valea Uzului de la Dărmănești și etapa de ciclism Turul Colinelor. Sper să îmi găsesc repede puterea de concentrare și să avem un ritm bun. Venim, totodată, la această etapă cu un design nou care descrie destul de clar mesajul pe care îl promovez de la începutul acestui sezon competițional pentru constuirea autostrăzii Brașov – Bacau A13. Acesta nu este doar mesajul meu, ci mesajul întregii regiuni a Moldovei care are nevoie de o asemenea autostradă.” declara Adrian RĂSPOPA.

Pro-X se alatură lui Adrian RĂSPOPA și Cosmin DIACU, compania fiind un partener conscrat al echipajului pentru această etapă. De asemenea, un alt partener obișnuit al echipajului pentru această etapă este service-ul auto din Iaşi, Avantest.

 

Raliul Iașului va fi deschis oficial joi, 3 septembrie, odată cu startul festiv care va avea loc pe B-dul Ștefan cel Mare, începând cu orele 20.30, urmând ca piloții să parcurgă vineri și sâmbătă 116.70 km împarțiți în 6 probe speciale, ultima dintre ele reprezentând și Power Stage-ul.   

 

Adrian RĂSPOPA, este în acest an ambasadorul în motorsport al proiectului de infrastructură rutieră Autostrada Brașov – Bacău A13 și are un parteneriat încheiat cu Fundația Pădurea de Mâine.