Bacau Rally Team reloaded

Dupa 7 ani de la aparitie, proiectul Bacau Rally Team revine in Campionatul National de Raliuri Betano. Cei doi buni prieteni, Adrian RASPOPA si Catalin GRIGORIU vor face din nou echipa pe scena raliurilor din Romania, de aceasta data fiecare la volanul unor modele R5. Daca Adrian RASPOPA revine la comenzile modelului Skoda Fabia R5, cu care reusea anul trecut cel mai bun rezultat al carierei in raliuri, respectiv locul secund in raliul de casa, Catalin GRIGORIU va alinia la start modelul Ford Fiesta R5, alaturi de care reusea primul podium din cariera, respectiv locul al treilea in Raliul Iasului 2019.

Chiar daca este un an atipic pentru toata lumea, am luat decizia sa aliniem din nou la start Bacau Rally Team. Ne dorim sa facem o impresie frumoasa pentru fanii care ne vor urmari prin intermediul transmisiunilor on-line, mai ales ca vom evolua acasa. Chiar daca ne dorim un rezultat bun, intentia noastra nu este de a incurca jocurile pentru titlul la echipe in acest an, aparitia noastra fiind singulara in acest an. Trofeele pe care le avem in acest an sunt atat de frumoase incat am zis ca unu ar fi bine sa ramana acasa si de ce nu cel mai mare dintre ele.” incheia Adrian RASPOPA, intr-o nota amuzanta inaintea Raliului Moldovei Bacau.

 

Celor doi piloti bacauani li se vor alatura echipajele Adi TESLOVAN/ Vajk-Imre CSEH la bordul unui model Citroen DS3 R3T Max la categoria automobilelor cu doua roti motrice, Razvan NECHIFOR/ Mag LEVENTE cu deja consacratul automobil de raliuri Mitsubishi EVO IX, la clasa 11 si Bogdan TALASMAN/ Andrei MITRASCA care vor incerca sa aduca echipei un punctaj maxim din cadrul cupei monomarca Suzuki, la volanul unui model Suzuki Swift Sport Mk5.

Editia aniversara a Raliului Moldovei Bacau va sarbatori in acest an 10 ani de existenta, se va desfasura in perioada 24 – 25 octombrie 2020, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si va incheia sezonul 2020 al Campionatului National de Raliuri Betano.

 

Parteneri: Consiliul Judetean Bacau, Proiectul de infrastructura autostrada A13, Fundatia Padurea de Maine, WILO Romania.