Raliul Moldovei Bacau – Plan orar

Editia aniversara a Raliului Moldovei Bacau va sarbatori in acest an 10 ani de existenta si se va desfasura in perioada 24 – 25 octombrie 2020, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, urmand sa incheie sezonul 2020 al Campionatului National de Raliuri Betano.

Pe fondul situatiei existente la nivel mondial efortul organizatorului Adrian RASPOPA, presedintele ACS Rally Spirit, de a introduce o noua proba speciala de macadam  langa orasul Darmanesti in lungime de 13km, nu a fost concretizat. Desi, dupa vizionarea probei de catre reprezentantii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, aprecierile nu s-au lasat asteptate, a fost luata decizia ca proba sa nu fie introdusa in formatul raliului din acest an datorita unui cumul de factori.

 

Asadar a fost pastrat formatul raliului de anul trecut, revenind in program proba de pe circuitul de karting in lungime de 2.5km care va incheia raliul.

 

Concurentii vor avea de parcurs in prima zi a raliului 42.8 km impartiti in 6 probe speciale, respective 2 bucle ale celor 3 probe deja consacrate Runcu, Moinesti si Vermesti.

 

Duminica probele Trebes si Hemeius vor fi parcurse in cate doua bucle, urmand ca a treia trecere pe proba Trebes sa fie considerata Power Stage, iar proba noua de pe circuitul de karting sa incheie raliul si totodata sezonul competitional 2020 al Campionatului National de Raliuri Betano.

 

CNRB_CNRVIB_Plan_Orar

 

Partener principal: DEDEMAN si DEDEMAN Automobile

Parteneri: Consiliul Judetean Bacau, Proiectul de infrastructura autostrada A13, Fundatia Padurea de Maine, Jidvei, Speed Park, Romsilva, Helios.

Parteneri media: Europa FM, Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, sportextra.ro, MotorsportNews.ro.