Viitorul suna bine pentru Raliul Moldovei Bacau

Astazi, 21 octombrie 2020, a avut loc la sediul DEDEMAN Automobile conferinta de presa premergatoare Raliului Moldovei Bacau ajuns la cea de-a X-a sa editie. Despre importanta acestui eveniment pentru judetul Bacau au vorbit atat organizatorul evenimentului, Adrian RASPOPA, cat si oamenii care de-a lungul editiilor au jucat si vor juca un rol important in desfasurarea etapei de raliu din Bacau.

Ne bucuram ca pe parcursul celor 10 editii am putut sa fim parte a povestii Raliul Moldovei Bacau. Ne bucuram ca numarul de inscrisi din acest an este mai mare decat cel de anul trecut, chiar daca este un an cu totul diferit. Ii multumim lui Adi ne da prilejul sa fim alaturi de el in evenimentele pe care le organizeaza, si aici vorbim atat etapa de raliu, dar si etapa de ciclism Turul Colinelor si etapa de viteza in coasta Valea Uzului. De asemenea, ne bucura si faptul ca Adrian RASPOPA a devenit ambasadorul proiectului de infrastructura infrastructură rutieră Autostrada Brașov – Bacau A13.” a declarat in cadrul conferintei Sorin BRASOVEANU, presedintele Consiliului Judetean Bacau, aflat inca in aceasta functie pana vineri, atunci cand ii va preda stafeta lui Valentin IVANCEA.

 

La randul sau viitorul presedinte al Consiliului Judetean Bacau, Valentin IVANCEA, a declarat: “Doresc si eu sa il felicit la randul meu pe Adi care stie sa organizeze competitii sportive la cel mai inalt nivel. Dovada este si faptul ca ne aflam astazi la cea de-a X-a editie a Raliului Moldovei Bacau si ii promit ca pentru urmatorii minim patru ani vom continua acest proiect al acestei frumoase etape de raliu. Faptul ca Bacaul devine din ce in ce mai cunoscut este si Turul Colinelor care s-a desfasurat intr-un cadru organizatoric foarte bine pus la punct. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure pentru ca asta inseamna promovarea judetului Bacau, lucru pe care cu toti cei prezenti aici il urmarim. Imi doresc ca in cel mai scurt timp sa se concretizeze si proiectul A13, pe care cred ca Adi a reusit sa il faca vizibil destul de bine.” 

 

Chiar daca suntem intr-un an atipic il felicit pe Adrian ca a reusit sa organizeze acest eveniment si sa sarbatorim impreuna 10 ani de Raliul Moldovei Bacau. Acest tip de evenimente sunt benefice pentru populatie deoarece oamenii au nevoie si de sport si de cultura, chiar daca ne chinuim cu acest virus care s-a abatut asupra intregii omeniri. Doresc si eu sa il asigur pe Adi de sprijinul meu si in viitor si imi doresc sa facem o echipa la fel de buna ca si pana acum cu Consiliul Judetean Bacau si ii vom pune la dispozitie intreaga infrastructura a orasului Moinesti.” declara Valentin VIERU, primarul orasului Moinesti.

 

La randul sau Adrian RASPOPA, organizatorul Raliului Moldovei Bacau, se declara fericit de sustinerea Consiliului Judetean Bacau si a primariilor oraselor din judet, dar si de promovarea proiectului de infrastructura Autostrada A13. “Tot timpul am cautat sa fiu partener cu mesaje noi si inedite si sunt sigur ca am atras foarte multa atentie asupra echipajului nostru. Am mare incredere in acest proiect si de aceea m-am pliat foarte repede pe promovarea acestui mesaj. Pe plan sportive imi doresc foarte mult o victorie acasa, insa voi incerca sa fac o cursa cerebrala si sa nu mai fac greseli de tipul celei de la Iasi, unde am scapat victoria printre degete.” incheia Adrian RASPOPA.      

 

Raliul Moldovei Bacau se va desfasura in perioada 24 – 25 octombrie 2020, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si va incheia sezonul 2020 al Campionatului National de Raliuri Betano.

 

Parteneri principali: DEDEMAN si DEDEMAN Automobile

Parteneri: Consiliul Judetean Bacau, Proiectul de infrastructura autostrada A13, Fundatia Padurea de Maine, Jidvei, Speed Park, Romsilva, Helios Bacau WILO Romania

Parteneri media: Europa FM, Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, sportextra.ro, MotorsportNews.ro.