Calendarul Campionatului National de Viteza in Coasta 2010

Campionatul National de Viteza in Coasta a inregistrat un progres anul trecut prin migrarea unor piloti de top din CNR cum ar fi Titi Aur sau Catalin Cismaru , lupta pentru titlu fiind foarte animata in special catre sfarsitul campionatului si prin revenirea  celor de la UCM Resita,  acestia aruncand in lupa piloti experimentati precum Lucien Hora sau Cristian Nistoran.

La toate aceste ingrediente s-a adaugat interesul sporit al fanilor pentru aceste etape din CNVC , prezenta la evenimente fiind intr-un numar mare si totodata organizarile evenimentelor din ce in ce mai bune, aici trebuind mentionat organizarea impecabila a etapei de la Sinaia prin implicarea pilotului Claudiu David si sprijinul acordat de catre primarul Vlad Oprea, care a si participat in cadrul competiei cu o masina Dacia Logan de competitie.

Anul acesta lupta la titlu se anunta mai acerba decat anul trecut cei de la UCM Resita anuntand o participare completa cu un material imbunatatit de concurs.

Trebuie mentionat si campionatul suport al CNVC, cel  al masinilor Retro care au facut deliciul publicului la toate aparitiile pe care le-au avut.

Calendarul CNVC 2010

Sugas (Covasna) – 21 mai

Sugas (Covasna) – 23 mai

Teliu (Brasov) – 11 iunie

Teliu (Brasov) – 13 iunie

Resita (Caras Severin) – 2 iulie

Resita (Caras Severin) – 4 iulie

Sinaia (Prahova) – 23 iulie

Sinaia (Pravova) – 25 iulie

Straja (Alba) – 20 august

Straja (Alba) – 22 august

Ranca (Gorj) – 10 septembrie

Ranca (Gorj) – 12 septembrie

Rasnov (Brasov) – 1 octombrie

Rasnov (Brasov) – 3 octombrie

Campulung Muscel (Campulung Muscel) – 22 octombrie

Campulung Muscel (Campulung Muscel) – 24 octombrie