Muscel Racing Contest: 54 de piloti si-au confirmat deja participarea

54 de piloti si-au anuntat deja participarea la evenimentul de final in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010. Editia a treia a Muscel Racing Contest, programata in perioada 22-24 octombrie, se anunta drept o competitie de referinta, la startul intrecerii anuntandu-si deja participarea 54 de piloti.

Intre acestia, Titi Aur, multiplu laureat in intrecerile interne de raliuri si viteza in coasta, Vali Porcisteanu si Dan Girtofan, cei mai buni piloti romani in recent-incheiatul Campionat National de Raliuri Dunlop 2010, dar si Florentin Petre, candidat la titlul de campion al Bulgariei pe circuit, Aldo Sforza (Morgan V8 Supercharged), Eugen Ionescu-Cristea, cu al sau Mini Morris, Victor Baldescu (Mini Monte Carlo) ori Calin Popescu-Tariceanu.

Nu lipsesc nici “greii” intrecerii interne, precum Luci Hora, cel care a dominat in acest sezon intrecerile de coasta, adjudecandu-si deja titlul de campion absolut in CNVCD 2010, Silviu Dumitrescu, cu monopostul Dallara, Paul Andronic, pilotul care a facut legea la Grupa H, Luci Boroianu, cel mai rapid pilot la Grupa A in finalul de stagiune, ori Christian Nistoran, laureatul la Grupa N si in competitia juniorilor.

LISTA INSCRIERI MRC III VINERI 15.10