Trofeul Sinaia Forever – un nou inceput pentru Valentin Cimpoeru

Istoria se repeta am putea spune. Daca anul trecut Valentin Cimpoeru isi facea debutul pe frumosul traseu urban de la Sinaia, iata ca si in acest an “Morcov” revine in Campionatul National de Viteza in Coasta la Sinaia, dupa absenta de la cele doua etape de la Resita si alaturi de un nou Volkswagen Golf MK1.

Dezastrul produs la etapa de la Teliu a insemnat pentru Valentin decizia de a incepe pregatirea unei noi masini de concurs si totodata renuntarea participarii la Trofeul Resita, astfel incat noul Golf MK1 sa poata fi gata pana la etapa de la Sinaia.

Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa termin masina si ca voi reusi sa iau din nou startul la Sinaia. Este cea mai frumoasa etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta , iar pentru mine este etapa de suflet unde mi-am facut debutul anul trecut. Atmosfera va fi cu siguranta superba si anul acesta. Speram sa fie vremea frumoasa si fanii sa vina in numar cat mai mare. Cred ca este un record de participanti din cate am vazut , 75 de piloti inscrisi, din care 14 la clasa H3 unde concurez si eu. Sper sa reusesc sa fac o impresie frumoasa cu noua masina care beneficiaza si de “ o inima noua” de 2.0 16v. In final as dori sa ii multumesc foarte mult prietenului meu “Cauciuc” fara ajutorul caruia nu as fi reusit sa termin masina si va astept pe toti la Sinaia.

Valentin Cimpoeru multumeste partenerului tehnic Biedy ServCom pentru sprijinul acordat in sezonul 2010.