Muscel Racing Contest – un eveniment complex

Muscel Racing Contest, primul eveniment al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, le ofera celor prezenti la Campulung Muscel nu doar un show automobilistic de tinuta, ci si o multime de alte puncte de atractie.

 

 

Astfel, organizatorii, Hatters Motorsport si Primaria Municipiului Campulung, au conectat atentia publicului si la o multime de spectacole culturale, sarbatorind vechea traditie a Armindenilor. Astfel, joi, actorii Horatiu Malaele si Nicolae Urs au dat un recital actoricesc in Sala de spectacole a Casei de Cultura “C.D. Aricescu”, acolo unde a fost pusa in scena piesa “Mascariciul” de A. Cehov. Apoi, Festivitatea de premiere pentru etapa I a Muscel Racing Contest a fost precedata de spectacolul folcloric “Arminden Muscelean”, iar seara de vineri s-a incheiat cu Speed Party, o petrecere dedicata nu doar protagonistilor CNVCD 2011, ci si fanilor intrecerilor de viteza in coasta.

 

 

Ziua de sambata nu a fost dedicata doar inscrierilor pentru etapa a doua, ci a probat din nou ca Muscel Racing Contest este un eveniment cu o componenta eco extrem de puternica. Astfel, reprezentantii Hatters Motorsport, sustinuti de Primaria Municipiului Campulung, Pelind Family si Ramycom au curatat de gunoaie DN 73, in zona cursei, radicand 4 camioane de resturi. Pentru ca, in jurul pranzului, in prezenta Primarului Calin Andrei, sa se desfasoare o actiune de plantare de copaci in fata Manastirii Negru Voda. Au participat la aceasta actiune Ovidiul Lipan-Tandarica, fostele glorii ale sportului romanesc, Monica Iagar si Corina Ungureanu, dar si mai multi piloti din CNVCD 2011, intre care campionul Lucien Hora, Alexandru Ciolan, Andrei Mitrasca.