Revenire de bun augur pentru Cătălin Cismaru

După ce a bifat o singură prezenţă în etapele Campionatului Naţional de Viteză în Coasta Dunlop 2010, fostul campion naţional al Grupei N, Cătălin Cismaru a luat startul în Muscel Racing Contest, competiţie ajunsă la cea de-a patra ediţie, care s-a desfăşurat weekendul trecut pe noul traseu de pe Mateias, dinspre Dragoslavele spre Câmpulung Muscel.

 

Vineri, 29 Aprilie, în prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011 s-a concurat “In memoriam Vlad Iosipescu“, iar Cătălin a obţinut un rezultat foarte bun pe traseul în lungime de 5, 15 km, traseu caracterizat de către toţi piloţii ca fiind unul tehnic şi de foarte mare viteză.

 

 

Un loc trei în clasamentul Open şi clasarea pe locul secund al Grupei N au fost mulţumitoare pentru Cătălin Cismaru, acesta declarând: Sunt mulţumit de parcursul meu la capătul acestei zile. Traseul mi-a plăcut şi m-am simţit foarte bine pilotând pe o probă mai lungă decât cele cu care suntem obişnuiţi la viteză în coastă. Înainte de începerea sezonului am reuşit să facem o revizuire a maşinii, am schimbat cutia de viteze, am refăcut electronica deoarece anul acesta am renunţat la restrictor conform regulamentului, singura piesă ramasă în asteptare fiind turbina, care a şi dat semne de oboseală, nefăcând presiunea corespunzătoare.

 

Duminică, 1 Mai, în cea de-a doua etapă, problemele tehnice de la turbina Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 de Grupa N al lui Cătălin au început să-i creeze dificultăţi, astfel încât la finalul zilei acesta a trebuit să se mulţumească doar cu locul patru la grupă şi locul 8 în clasamentul Open al competiţiei. “Din păcate turbina maşinii a cedat, după problemele pe care le-am avut cu ea vineri, asa că va trebui să o înlocuim pentru următoarele etape. Vreau să le muţtumesc în mod special sponsorilor şi partenerilor mei tehnici din acest sezon şi, nu în ultimul rând, tuturor spectatorilor, care cred că au fost peste 10 000 conform organizatorilor.

 

Cătălin Cismaru este susţinut în acest sezon de către BRD Groupe Societe Generale, Carrefour si Romtam Construct şi de către partenerii săi tehnici Motorsport Garage, Andre’s Fast Service si 24 7 Production.