Eu, Robot – filmul unui weekend perfect

In acest sfarsit de saptamana s-a desfasurat a treia editie a Trofeului Sinaia Forever, pe un traseu cu o lungime de 3,015 kilometri. Daca in anii anteriori etapele sinaiene au reprezentat un element de noutate in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta, dubla din acest weekend a consolidat continuarea unei traditii pe unicul circuit stradal din Romania dedicat competitiilor de viteza in coasta.

 

 

Pilotul bucurestean Catalin Cismaru venea la Sinaia cu gandul la revansa, dupa ce in ambele etape ale Cupei Resita s-a clasat de fiecare data pe locul secund. Ziua de vineri nu a inceput asa de bine pentru Catalin, cutia de viteza cu craboti a Mitsubishi-ului Lancer Evo 9 de grupa N cedand la startul primei manse de concurs. Am crezut ca totul s-a terminat. Am avut noroc cu cei de la Colina Motors de la care am achizitionat la fata locului o cutie de viteze de strada. Daniel Bochis impreuna cu echipa mea de asistenta au reusit sa faca adevarate minuni, inlocuind cutiile in mai putin de 40 de minute.povesteste Catalin.

 

Catalin Cismaru - Sinaia Forever 2011_

 

Cu o dispensa de la ordinea de start, Cismaru a plecat ultimul in cea de-a doua mansa de concurs si a reusit un timp extraordinar la care nici adversarul sau direct nu se mai astepta, acesta preferand sa nu efectueze urcarea. ” Am luat startul extrem de concentrat. Nu-mi doream sa-i dezamagesc pe Daniel si echipa de asistenta care au facut minuni in parcul de service. Le datoram victoria si ma bucur enorm de rezultatul obtinut, locul 1 la Grupa N si locul 3 in Clasamentul Open.a declarat Catalin Cismaru la finalul zilei de vineri.

 

 

Spargerea cutiei de viteze de vineri nu a fost singura problema tehnica cu care Catalin Cismaru s-a confruntat, pompa hidraulica a diferentialului central activ cedand duminica. Chiar si asa, Robot a dominat autoritar Grupa N, la finalul antrenamentelor de duminica clasandu-se pe locul intai si in Clasamentul Open. In cea de-a doua etapa a Trofeului Sinaia Forever ploaia si-a facut din nou simtita prezenta, aceasta udand traseul inca de sambata noapte.

 

 

Ziua de duminica a fost perfecta ! Am reusit din nou o evolutie foarte buna atat eu cat si coechipierul meu Cosmin Dragnea, desi ploaia s-a oprit d-abia la startul manselor de concurs.” rememoreaza Catalin Cismaru.

 

 

Traseul umed a reusit din nou sa estompeze diferentele de putere dintre masinile inscrise la grupe diferite, astfel incat Catalin Cismaru a incheiat etapa a-X-a din Campionatul National de Viteza in Coasta 2011 pe locul secund in clasamentul Open si pe locul intai la Grupa N, consolidandu-si pozitia in cele doua ierarhii.

 

Catalin Cismaru - Trofeul SInaia Forever 2011 etapa a X-a

 

Astazi am asistat la un nou record, nu mai putin de 72 de piloti luand startul. Il felicit si pe colegul meu Cosmin Dragnea care s-a clasat pe podium in intrecerea Juniorilor, iar rezultatele noastre au urcat pe locul trei AFS Rally Team in clasamentul echipelor. Vreau sa le multumesc prietenilor si spectatorilor numerosi de pe marginea traseului, a caror sustinere uriasa ma tine in priza. Este minunata senzatia atunci cand coboram in coloana si toata lumea ne aplauda. Sper ca am reusit sa-i rasplatesc putin prin evolutia mea mai spectaculoasa din antrenamente” a mai spus Catalin Cismaru.

 

 

 

Catalin Cismaru va fi prezent si la urmatoarele etape care au mai ramas de disputat din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2011 : Baia Mare, Ranca si Rasnov, gratie sponsorilor sai  din acest sezon Carrefour, BRD-Groupe Societe Generale, Romtam Construct, Oscar Downstream si sponsorului echipei AFS Rally Team : Andre`s Fast Service.