O invitatie de nerefuzat

Vali Porcisteanu nu poate sta departe de traseele de concurs. Motiv pentru care a decis sa profite de perioada mai lunga de pauza dintre Raliul Sibiului si cel al Aradului si sa se prezinte la startul urmatoarei runde a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, programata la Sinaia. “Pot spune ca este vorba de o invitatie de nerefuzat. Am fost si anul trecut la aceasta competitie, in calitate de forlighter, alaturi de Alina, si ne-am simtit extraordinar, motiv pentru care atunci cand organizatorii mi-au facut propunerea sa vin din nou ca deschizator nu am ezitat si am acceptat-o pe loc”, spune Vali.

 

 

Cum masina de concurs este in plin proces de refacere dupa incidentul de la Sibiu, pilotul sustinut de Prista Oil, distribuitorul autorizat al uleiurilor Valvoline, va trebui sa foloseasca automobilul de recunoasteri. “Nu ne-am dorit sa grabim lucrurile in ceea ce priveste reparatiile masinii de concurs, fiind oricum destul de greu de finalizat in timp util. Aceasta trebuie pusa la punct in liniste pentru Arad, dar si pentru etapele urmatoare din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, competitii in care ne batem in continuare pentru titlu. Din acest motiv voi veni la Sinaia cu <<Black Beauty>>, cea care, la Winter Cup Covasna, a demonstrat ca este si…<<Fast Beauty>>, ajutandu-ma sa castig intrecerea desfasurata pe zapda”, explica Vali.

 

 

Ce-si propune? “Ne dorim sa le oferim fanilor nostri cat mai multe momente in care acestia sa ne fie alaturi si in care sa aiba parte de satisfactii, astfel ca, pe viitor, ne dorim sa fim prezenti si la alte competitii de acest gen. Imi doresc, ca de fiecare data, sa fac spectacol, asa ca ii invit pe toti fanii nostri, dar nu numai, sa vina la Sinaia, pentru ca se anunta un weekend foarte spectaculos”, a declarat Porcisteanu.