Lucruri bune se intampla celor care stiu sa astepte

  • 50 de curse consecutive fara abandon pentru Andrei Mitrasca
  • Borna 50 a fost atinsa la Rasnov, acolo unde Andrei a debutat in 2009
  • Primele podiumuri la categoria debutanti pentru Bogdan Dobranici
  • Pentru prima oara un pilot a concurat pe doua masini de grupe diferite in aceeasi etapa.

 

 

O tinta indrazneata a fost suficienta pentru ca echipa Avia Motors / Alto Syncro sa accepte propunerea de a inscrie doua masini pentru acelasi pilot intr-o etapa de viteza in coasta. Tinta a fost pragul de 50 de curse consecutive fara abandon pe care Andrei Mitrasca urma sa le bifeze la incheierea celor doua etape de la Rasnov din weekendul ce a trecut.

 

In urma cu mai bine de trei ani, Andrei isi facea debutul tot la Rasnov, pe o masina diesel. SEAT-ul Ibiza TDI care intre timp a primit numele de “Ruxi” s-a dovedit a fi masina cea mai fiabila din Campionatul National de Viteza in Coasta.

 

Anul trecut ii spuneam unei prietene ca mi-as dori sa termin si al treilea sezon fara abandon dar nu cred ca voi avea norocul asta. Ea mi-a spus ca mai bine m-as gandi sa dau o petrecere atunci cand o sa fac 50 de curse fara abandon dar targhetul asta mi se parea prea indraznet. Inainte de Rasnov stiam ca sunt 47 asa ca m-am inscris cu ambele masini ale echipei in etapa de sambata. A fost pentru prima oara de cand concurez eu cand un pilot a participat la doua grupe diferite in aceeasi etapa. Si cu toate ca a fost riscanta strategia de la Rasnov totul s-a terminat cu bine. Am atins numarul asta rotund de 50 dar nu pot sa dau petrecerea pentru ca trebuie sa plec la Raliul Clujului dupa care sunt etapele de coasta de la Resita. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca o sa ajung atat de implicat in motorsport. Am un noroc extraordinar sa am in spate o echipa entuziasta care imi intelege nevoile si imi ofera tot ce imi doresc” a declarat Andrei imediat dupa etapa de duminica de la Rasnov.

 

Tot in etapele de la  Rasnov, Avia Motors/ Alto Syncro l-a inscris si pe debutantul echipei, Bogdan Dobranici. Acesta s-a achitat perfect de sarcina de a termina cu bine concursul si a urcat pe podium la categoria debutanti in ambele etape.

 

Stiam ca anul acesta imi voi face debutul dar nimeni din echipa nu mi-a spus cand. Mi-au tot spus  sa am rabdare ca inca nu e momentul desi acum stiu ca mi-au copt-o de ceva vreme. Am aflat cu doua zile inainte de concurs ca voi participa. Sunt multumit de rezultate.  De abia astept sa mai concurez. Am o sansa mare sa debutez in cadrul unei echipe care se ocupa de absolut tot.” a spus Bogdan Dobranici la finalul intrecererii de la Rasnov.

 

Peste mai putin de doua saptamani sunt programate etapele de la Resita unde Avia Motors/Alto Syncro se va alinia inca o data cu cele doua masini diesel Skoda Fabia RS TDI si SEAT Ibiza TDI. 

2 thoughts on “Lucruri bune se intampla celor care stiu sa astepte”

Comments are closed.