Trofeul Sinaia Forever a ajuns la editia a IV-a

În perioada 26 – 28 octombrie, pe un traseu extrem de spectaculos, se vor desfăşura la Sinaia, etapele a 7-a şi a 8-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012.

 

În secolul vitezei trebuie să fi mereu gata de start pentru a câştiga! Oraşul nostru s-a impus de-a lungul timpului în prima linie a celor mai atractive şi noi evenimente culturale şi sportive de masă. În urma cu 4 ani am dorit să avem o cursă automobilistică la Sinaia, acum în 2012 avem cea mai frumoasă cursă de coastă din România. Acest lucru a fost posibil datorită condiţiior de organizare oferite concurenţilor prin efortul localnicilor. Toţi am înţeles că o cursă bună necesită securitate maximă, un traseu amenajat, spectatori civilizaţi şi un pic de mândrie locală. Vă mulţumesc că faceţi din Sinaia un oraş mai bun într-o ţară în plină cursă a schimbării! Vă aştept la start !”, a declarat Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia.

 

Sebastian Stanciu Trofeul Sinaia Forever 2011 etapa a IX-a

Cea de-a IV-a ediţie a Trofeului „Sinaia Forever” se va desfăşura în zilele de vineri, 26 octombrie şi duminică, 28 octombrie, în fiecare din aceste zile fiind programate câte două curse. Startul se va da chiar de lângă Casinoul oraşului Sinaia, la intersecţia străzilor Octavian Goga, Mănăstirii şi Eroilor, iar sosirea este programatăla Telegondola Sinaia.

 

Traseul are o lungime de3.015,2 metri, diferenţa de nivel de la start la sosire fiind de163,3 metri. Startul în cele două zile de concurs se va da începând cu ora 8,30. Totodată, organizatorii anunţă prelungirea perioadei de înscriere a piloţilor până joi, 25 octombrie 2012, orele15,00.

 

Formularele de inscriere pot fi descarcate de aici sau de pe siteul oficial al evenimentului.

 

formular-acreditare-presa_2012

formular-acreditare-presa-radio_2012