Publicitate

Resiteanul Lucien Hora, campionul entitre al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop,a reusit astazi sa isi adjudece prima etapa din Cupa Gorjului editia 2012. Doar o urcare i-a fost acestuia necesara pentru a opri cronometrul la 2:41.199, timpul etalon de astazi pentru restul concurentilor.

Paul Andronic a reusit sa fie primul care s-a apropiat de timpul inregistrat la volanul monopostului Lola F3000, insa ecartul de peste 6 secunde inregistrat nu i-a asigurat lui Paul decat locul al doilea astazi.

 

Pe ultimul loc al podiumului revine dupa o absenta destul de mare Andrei Dumitrescu la volanul monopostului sau Tatuus cu un timp cu doar 2.954 s mai slab decat cel al lui Paul. Absenta lui Andrei din campionat precum si rezultatul bun obtinut astazi se datoreaza muncii asidue dusa in echiparea monopostului cu o alta inima mult mai puternica. Dar despre acest lucru vom vorbi cu alta ocazie.

 

Pana atunci concurentii vor porni din nou in concurs cu ocazia celei de-a doua etape din Cupa Gorjului care va avea loc duminica 12 august.       

 

Concurs

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro