Lucien Hora castiga prima etapa din weekendul de pe Transalpina

Resiteanul Lucien Hora, campionul entitre al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop,a reusit astazi sa isi adjudece prima etapa din Cupa Gorjului editia 2012. Doar o urcare i-a fost acestuia necesara pentru a opri cronometrul la 2:41.199, timpul etalon de astazi pentru restul concurentilor.

Paul Andronic a reusit sa fie primul care s-a apropiat de timpul inregistrat la volanul monopostului Lola F3000, insa ecartul de peste 6 secunde inregistrat nu i-a asigurat lui Paul decat locul al doilea astazi.

 

Pe ultimul loc al podiumului revine dupa o absenta destul de mare Andrei Dumitrescu la volanul monopostului sau Tatuus cu un timp cu doar 2.954 s mai slab decat cel al lui Paul. Absenta lui Andrei din campionat precum si rezultatul bun obtinut astazi se datoreaza muncii asidue dusa in echiparea monopostului cu o alta inima mult mai puternica. Dar despre acest lucru vom vorbi cu alta ocazie.

 

Pana atunci concurentii vor porni din nou in concurs cu ocazia celei de-a doua etape din Cupa Gorjului care va avea loc duminica 12 august.       

 

Concurs