Victorie pentru Cosmin Dragnea in memoria bunicului sau

Tanarul pilot bucurestean Cosmin Dragnea, care a reusit o noua victorie in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop, a avut parte si de sentimente contradictorii. Vestea trista care a umbrit aceasta importanta victorie a lui Cosmin, a fost decesul bunicului sau Dumitru Dragnea, care s-a stins din viata chiar in ziua cursei.

 

 

Apropiatii sai au decis sa amane momentul in care l-au anuntat pe Cosmin despre aceasta nefericita intamplare pana dupa cursa si festivitatea de premiere, astfel incat tanarul pilot bucurestean sa se poata concentra exclusiv la pilotaj. Acest rezultat confirma parcursul excelent inceput in acest an, Cosmin reusind sa se situeze pe podium la toate cele sase etape la care a luat startul in 2013.

 

O parte din “vina” o poarta si mecanicii sai care au pregatit perfect pentru cursa, automobilul Mitsubishi Lancer EVO VII de grupa A. Victoria la grupa A, obtinut de Cosmin la cea de-a doua editie a Trofeului Campulung Muscel, ii consolideaza acestuia pozitia de lider al grupei, cu doar doua etape ramase de disputat in acest sezon.

DSC_6686

Vreau sa dedic aceasta victorie bunicului meu, care a fost alaturi de mine si m-a sprijinit in tot ce am facut pana acum in acest domeniu. Din punct de vedere competitional a fost o cursa perfecta pentru mine la Campulung Muscel insa vestea trista pe care am aflat-o abia dupa festivitatea de premiere m-a intristat extrem de mult.

 

 

La Campulung a fost asa cum ne-a obisnuit, iar spectatorii numerosi au facut ca de fiecare data o atmosfera de vis pentru o competitie automobilistica. Vremea frumoasa a fost pe placul tuturor, atat a noastra a concurentilor cat si a fanilor care au luat cu asalt traseul catre cabana Voina. Imi doresc cat mai multe astfel de weekenduri in care totul functioneaza cum trebuie si sper sa reusesc sa pastrez sefia clasamentului la grupa A pana la finalul sezonului.” declara optimist Cosmin Dragnea dupa un parcurs excelent pana in acest moment in Campionatul National de Viteza in Coasta 2013.

 

Incepand cu aceasta etapa, Cosmin Dragnea beneficiaza de sprijinul altor doi parteneri puternici pentru evolutiile sale in Campionatul National de Viteza in Coasta. „Vinoteca mea” este un nou magazin de vinuri din Bucuresti care ofera clientilor sai vinuri de la aproape toate cramele din Romania dar si de la producatori din strainatate iar  Ecoyl-Benz are in portofoliu cateva statii de combustibili.

 

Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Vinoteca Mea, Ecoyl-Bnz, Motul si Andre`s Fast Service.