Mihai Aurel Beldie obtine locul 3 la Rasnov in cadrul grupei Diesel

La Rasnov, pilotul Mihai Aurel Beldie obtine locul 3 al grupei Automobilelor Diesel, astfel mentinandu-si pozitia de lider al grupei si locul  II in cadrul clasei H3.

Mihai Beldie - Trofeul Rasnov 2013 - 050

La Rasnov, am obtinut 12 puncte importante care imi pastreaza in continuare pozitia de lider. „Alba Motor Challenge” este etapa de casa pentru mine si totodata competitia unde se vor decide Campionii, inclusiv campionul grupei Diesel. Etapa de la Rasnov a inceput pentru mine cu aparitia unei defectiuni tehnice chiar din prima urcare de recunoasteri, cardanul masini fiind descentrat, datorita torsionarii suruburilor. La intoarcerea in service am incercat sa remediem problema, dar in  cea de-a doua urcare cronometrata suruburile ce fac legatura dintre cardan si grup au cedat, ramanand fara transmisie in zona de incalzire anvelope. Dupa terminarea zilei de sambata, cu ajutorul echipei Tontsch Automotive, am reusit sa repun masina in miscare si in acelasi timp am realizat faptul ca target-ul principal pentru ziua de duminica este terminarea competitiei si acumularea cat mai multor puncte. Ma bucur ca am reusit asta! Pentru Alba obiectul este unul foarte clar : Victoria grupei Diesel si o clasare cat mai buna in cadrul clasei H3!”, a declarat pilotul Mihai Beldie.

 

Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop 2013 revine in perioada 19-20 octobrie cu  ultima etapa a acestui sezon, „ Alba Motor Challenge” fiind si etapa unde se trage linie.