SERUS SG Racing Team a dedicat fanilor podiumurile de la Sinaia

In cea de-a patra etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta, Trofeul Sinaia, fanii au fost pe primul loc. Obiectivul SERUS SG Racing Team a fost acela de a oferi spectatorilor cat mai multe surprize si momente de neuitat alaturi de cei trei piloti ai echipei. Recunoscuta drept cea mai animata etapa a campionatului, atat din punct de vedere al prezentei pilotilor cat si al spectatorilor, cursa de la Sinaia i-a adus lui Bogdan Rusea a doua victorie a sezonului iar lui Alex Mirea un nou podium la clasa H2.

 Bogdan Rusea - Trofeul Sinaia 2014

Etapa de la Sinaia reprezinta un eveniment deosebit pentru tot motorsportul din tara noastra. Este o placere sa concuram pe un traseu plin de istorie, iar fanii completeaza perfect atmosfera de pe strazile statiunii montane. Ma bucur pentru faptul ca am reusit o noua victorie la clasa H1, mai ales dupa ghinioanele de la etapele precedente. Si la aceasta etapa am fost la un pas sa se termine totul prematur dar inspiratia arbitrului din postul 5 a facut ca totul sa se incheie cu bine. In una din cele doua manse de antrenamente concurentul din fata mea s-a rasucit pe proba, ramanand pe mijlocul drumului si datorita ecartului de 30 de secunde dintre noi timpul de reactie al arbitrilor trebuia sa fie extrem de rapid. Vreau sa-i multumesc in mod special arbitrului care a avut inspiratia si curajul sa iasa efectiv in mijlocul drumului si sa imi semnalizeze problema aparuta pentru ca altfel nu puteam evita un incident major. Ii felicit si pe colegii mei de echipa pentru rezultatele obtinute si dupa o scurta vacanta vom incepe pregatirile pentru urmatoarea etapa de la Teliu.declara Bogdan Rusea .

 Alex Mirea - Trofeul Sinaia 2014

Alex Mirea a reusit un nou podium la clasa H2 cu noua sa masina din acest sezon. “Sunt foarte bucuros de modul in care s-a desfasurat Trofeul Sinaia anul acesta, mai ales ca eforturile noastre de promovare a echipei si a sportului in general au inceput sa dea roade. Au fost doua zile foarte frumoase la Sinaia, unde am avut parte din nou de o organizare foarte buna si vreau sa le multumesc tuturor spectatorilor care ne-au sustinut de pe marginea probei si au trecut pe la cortul nostru din parcul de service. Sper ca le-au placut surprizele pe care le-am pregatit. La capitolul performanta masina mea a avut putin de suferit din cauza suspensiei de circuit nu foarte potrivita cu configuratia traseului de la Sinaia, astfel ca duminica, in a doua mansa de concurs am avut parte de emotii repetate, in primul viraj cand am lovit o bordura cu roata ca urmare a unui derapaj, cat si spre finalul traseului, cand din nou am acrosat doua borduri. Sunt fericit ca in astfel de conditii am reusit sa ma clasez pe podium la clasa H2 si astept cu nerabdare urmatoarea etapa. spunea Alex Mirea.

 Gabriel Ene - Trofeul Sinaia 2014

Gabriel Ene revenea cu drag la Sinaia, etapa reprezentand pentru pilotul bucurestean locul unde isi facea debutul in motorsport cu un an in urma. “Asa cum spuneam inainte de etapa, fanii au fost pe primul loc la Sinaia pentru ca traseul urban le permite sa fie foarte aproape de noi. Foarte multi copii insostiti de parinti ne-au vizitat la corturile de asistenta, iar noi am incercat sa le oferim cat mai multe suprize si materiale cu echipa noastra. Pentru mine sa evoluez la Sinaia este un lucru deosebit si intotdeuna revin cu placere, aici fiind locul in care am facut cunostinta cu aceasta frumoasa lume a motorsportului. Traseul a fost un pic mai dificil sambata datorita precipitatiilor si am facut o mica greseala de pilotaj care mi-a scazut un pic increderea in mine. Duminica am reusit un parcurs curat insa greseala de sambata s-a vazut in timpii obtinuti. Eu mi-am indeplinit obiectivul, acela de a acumula experienta cu masina de concurs si vreau sa continui acest lucru.” incheia Gabriel Ene.       

 

Serus SG Racing Team este sustinuta in sezonul 2014 al Campionatului National de Viteza in Coasta de partenerii SERUS, SGMarket.ro, Total, Safety Broker si Hesper.