Ceva…, nu a vrut sa mearga, din nou, la Sinaia!

Dupa cea de-a cincea sa participare consecutiva la Trofeul Sinaia, Gabriel ENE ramane lider al clasamentului automobilelor cu doua roti motrice, in ciuda unui abandon venit pe fondul unor conditii de concurs extrem de neprielnice.

 

Desfasurat in weekendul 22-23 iulie Trofeul Sinaia s-a dovedit a fi din nou o etapa dificila pentru pilotul echipei Shark Racing. Daca in anii precedenti etapa urbana i-a pus dificultati pilotului bucurestean, in acest an traseul de concurs si-a aratat cu adevarat gradul de dificultate in urma unei ploi abundente pornita chiar in momentul in care Gabriel a luat startul.

A fost o etapa pe care mi-o doresc sa o uit cat mai curand posibil. Am avut parte de conditii foarte dificile si asta datorita faptului ca ploaia s-a intetit destul de mult in momentul in care am luat startul. Masina a fost echipata cu pneurile de ploaie, insa formarea unor siroaie de apa chiar pe traseul de concurs au dus la o acvaplanare care s-a soldat cu iesirea in decor. Din pacate pagubele la masina au fost prea mari pentru a mai putea fi reparata in timpul dintre cele doua manse de concurs si nu am mai putut efectua si urcarea secunda. Imi pare foarte rau ca nu am putut continua, mai ales ca la Sinaia este si locul unde am debutat in curse, si evident pentru faptul ca nu am putut puncta deloc in aceasta etapa. Le multumesc din nou spectatorilor veniti in numar impresionant pe traseul de concurs si ii asteptam la urmatoarele etape.” declara la finalul etapei Gabriel ENE, care pe intrega durata a competitiei s-a confruntat cu probleme tehnice la modelul Honda Civic EP3.

 

Pilotul Shark Racing ramane lider in clasamentul rezervat automobilelor cu doua roti motrice cu un avans de doar 3 puncte in fata ocupantului locului secund.       

 

Dupa Trofeul Sinaia concurentii din Campionatul National de Viteza in Coasta au parte de vacanta estivala, campionatul urmand a se relua in luna septembrie cu Trofeul Teliu programat in perioada 2-3 septembrie. 

 

Pilotul echipei Shark Racing este sustinut pe parcursul sezonului 2017 de sgmarket.ro – partener principal, Energizer, Pringles, Maximum Speed Energy Drink, Cramele Insuratei, Amata, Serus, Ideal Media Advertising si House of Cookies.