Valentin Cimpoeru va invita la MRC

Valentin Cimpoeru isi pregateste bagajele pentru deplasarea pe care o va face la Campulung Muscel in acest weekend. “Morcov” va fi prezent la startul ambelor etape de la Muscel Racing Contest alaturi de masina sa VW Golf MK1, problemele tehnice aparute la etapa de la Rasnov fiind remediate la timp.

Traseul de la Mateias se pare ca este unul cu noroc pentru Valentin, aici el obtinand cel mai bun rezultat din acest an la etapele de viteza in coasta si anume locul III la clasa H3 cu un timp de 1.52:304, fiind totodata cel mai bun timp al sau pe acest traseu.

Revin de fiecare data cu placere la Campulung, atmosfera este extraordinara. Numerosi spectatori, organizare excelenta a celor de la Hatters Motorsport si o participare foarte mare a pilotilor, fac din Muscel Racing Contest o competitie de referinta in Campionatul National de Viteza in Coasta. Personal vreau sa imi imbunatatesc timpul si sa nu am probleme tehnice asa cum patesc la fiecare etapa din pacate.

La Rasnov s-a stricat pompa de benzina si s-a rupt o axa cu came. Am inlocuit axele, pompa si 12 supape. Toate aceste probleme coroborate cu cele de la cutie mi-au dat destul de mult de munca, miercuri seara inca mai lucram la ea. Si, ca tacamul sa fie complet, marti seara s-a ars si calculatorul, insa am reusit sa il repar si masina va fi 100% functionala. Sper ca in acest weekend vremea sa tina cu noi astfel incat spectatorii sa poata fi prezenti pe traseu si sa ne incurajeze. Va astept pe toti cu drag la ultimul weekend din CNVC 2010.”    

Valentin Cimpoeru multumeste partenerului sau tehnic Biedy ServCom pentru sustinerea acordata in sezonul 2010.

One thought on “Valentin Cimpoeru va invita la MRC”

Comments are closed.