Publicitate

Cu un traseu relativ nou la Teliu, aceasta runda aflandu-se la a doua editie , Valentin Cimpoeru venea cu moralul ridicat dupa un loc 3 reusit la grupa H3 in cea de-a doua etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta de la Campulung Muscel.

Nimic nu anunta insa ceea ce avea sa se dovedeasca un weekend negru pentru Morcov. Prima etapa de vineri i-a adus lui Valentin locul 6 la grupa H3 cu un timp de 2’14.531, insa dezastrul avea sa se produca duminica in cea de-a doua mansa cronometrata de concurs, atunci cand in primul viraj de stanga, roata masinii sale Golf 1 s-a rupt, Morcov pierzand astfel controlul asupra masinii si izbind cu partea din dreapta – fata  zidul podului din al doilea viraj al traseului. Inaintea abandonului Morcov a mai trecut printr-un moment tensionat atunci cand la sfarsitul primei probe de antrenament un mic incendiu a izbucnit la instalatia electrica cauza avand la baza electroventilatorul. Totusi , cu un timp personal cu 2 secunde mai bun decat cel de vineri, Valentin a reusit  sa parcurga traseul in prima mansa cronometrata in 2’12.497, clasandu-se la finalul zilei de duminica pe locul 7 al clasei H3 .

Morcov:Nu sunt prea multe de zis , din pacate astea sunt cursele, este bine ca totul s-a terminat cu bine sa zic asa. Masina din pacate a suferit avarii destul de mari si nu cred ca o voi mai repara, urmand sa ma apuc de pregatirea unei alte masini. Eu din fericire nu am patit nimic, o mica durere la gat, dar nimic serios. Sper ca pana la Resita noua masina sa fie gata de start.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ai-3B45zdcA

Comentarii

comentarii

Publicitate

2 Responses to “Weekend plin de ghinion pentru Valentin Cimpoeru”

  1. Lasa Morcov ca poate cu urmatoarea masina vei urca mai sus in top, tine-te de treaba ….. bafta in continuare si la mai mare…..

    PS: bine ca nu ai patit tu nimic…. fiarele sunt fiare…

  2. norocu tau ca nu ti-a zburat roata mai sus unde nu prea erau parapeti…

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Motorsportnews.ro