Alina Bunica si Sorin “HAI” Ene in derapaj controlat

Sambata 11 septembrie cu ocazia desfasurarii evenimentului organizat de cei de la Extreme Wheels spectatorii s-au putut bucura de demonstratii de drift, enduro, off-road, parade de motociclete si demonstratii cu Mitsubishi Evo9  de raliu pilotat de Manu Mihalache.

Desigur nu doar spectatorii au avut parte de surprize, ci si pilotii participanti asa cum s-a intamplat si in cazul lui Alina Bunica, reprezentanta sexului frumos in Campionatul National de Raliuri cu al sau Citroen Saxo.

Alina a acceptat invitatia facuta de Sorin HAI de a lua loc pe scaunul din dreapta al masinii sale Nissan Silvia S14A pregatita special pentru competitiile de drift.

Iata ce au avut de spus cei doi dupa eveniment:

Motorsportnews.ro:  Cum te-ai simtit in postura de copilot in dreapta lui Sorin “HAI” si daca ai mai avut ocazia pana acum sa mergi intr-o masina de drift?

Alina Bunica: Pentru mine a fost o experienta total noua, pentru ca a fost pentru prima data cand am pus piciorul intr-o masina de drift. Totusi, mai demult ma mai uitam la filmulete cu drift in tandem de pe diferite circuite de afara, dar gratie evenimentului Extreme Wheels la care am fost invitata, am avut ocazia sa merg alaturi de Sorin “HAI” si sa traiesc senzatiile “tari” oferite de o masina de drift. Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc pentru spectacolul oferit si ii urez multa bafta la toate competitiile!

Motorsportnews.ro: La raliul Aradului vei reusi sa iei startul, deoarece se anunta o etapa
“incendiara” cu 73 de echipaje inscrise la start peste 30 fiind din Ungaria?
 

Alina Bunica: Din pacate, am sa ratez etapa de la Arad din obisnuitele motive financiare, dar voi fi totusi spectatoare. Intr-adevar, va fi un raliu greu pentru multi dintre pilotii nostri, pentru ca cei 30 de piloti care vin din Ungaria le vor strica planurile in privinta punctelor. Momentan, “batalia” pentru campionul Romaniei se da intre 4 piloti – Marisca, Szabo, Porcisteanu si Gartofan, care nu mai au decat 2 etape pentru a-si stabili pozitia finala ( Arad 17-18 septembrie si Iasi 7-8 octombrie). Asadar, fanii raliurilor  vor avea de vazut o  lupta “incendiara” la aceste doua ultime etape ce se vor desfasura pe macadam.

Motorsportnews.ro: Cum vi s-a parut evenimentul organizat de cei de la Extreme Wheels?

Alina Bunica: Evenimentul Extreme Wheels a fost unul foarte reusit si mi-a placut foarte mult, pentru ca  este genul de show care prinde foarte bine la public, atragand astfel  catre motorsport publicitatea si implicit sponsorii..

Sorin “HAI” : A fost un eveniment frumos, bine organizat, lumea a fost prezenta in numar destul de mare si au avut parte de un program foarte frumos care a cuprins cate un pic din fiecare demonstartii de drift, off-road, masini de raliu,  parade moto, acrobatii cu motociclete, concerte, deci organizatorii au cam multumit pe toti cei prezenti. Ma bucur ca Alina a acceptat invitatia si a luat loc alaturi de mine in masina de drift si am vazut ca a fost destul de incantata, o astept si altadata cu mare placere si doresc sa ii urez succes in Campionatul National de Raliuri si imi pare rau ca nu va fi prezenta la urmatoarea etapa de la Arad.   

Sorin “HAI” va fi prezent in acest weekend in poiana Brasov unde va participa la cea de-a V-a etapa din Campionatul National de Drift organizata de GTT Racing ce se va desfasura in Poiana Braşov, parcarea mare.

Sorin conteaza pe sprijinul sponsorilor EXELIXIS, ANVELOPESIJANTE.ro, DENTAL-MED, REPSOL Romania, E28MEDIA si Motorsportnews.ro partener media.

credit foto 1: Paul Constantinescu – http://constantinescupaul.blogspot.com/