Dubla Ferrari in Marele Premiu al Germaniei

Felipe Massa i-a inmanat coechipierului sau de la Ferrari, Fernando Alonso, o victorie plina de controverse in cursa disputata duminica in Germania la Hockenheim, echipa italiana reusind sa termine pentru prima oara in acest sezon cu 2 piloti pe primele 2 pozitii.

Lewis Hamilton continua sa conduca clasamentul pilotilor, cu 157 de puncte, dupa ce in Germania a reusit locul al 4-lea. Coechipierul sau Jenson Button a reusit locul al 5-lea, aflandu-se totodata pe pozitia secunda in clasamentul pilotilor cu 143 de puncte.

Sebastian Vettel  termina aceasta etapa din F1 pe locul al treilea, dupa un start ratat, cand  a fost depasit de ambele monoposturi Ferrari, pilotul echipei Red Bull fortand locul al doilea spre sfarsitul cursei, dar Felipe Massa a reusit cu succes sa mentina lucrurile sub control.

Coechipierul acestuia, australianul Mark Webber termina doar pe locul al 6-lea Marele Premiu al Germaniei, dupa ce pilotul echipei Red Bull s-a confruntat cu o problema la motor, acesta luptandu-se cu monopostul pentru a trece linia de sosire.

Locul al 7-lea este ocupat de pilotul echipei Renault, Robert Kubica, in timp ce locurile 8 si 9 sunt ocupate de pilotii echipei Mercedes, Nico Rosberg si Michael Schumacher. Ultima pozitie care incheie grila punctelor este ocupata de al doilea monopost Renault, pilotat de Vitaly Petrov.

Mai jos puteti vedea clasamentul complet al MP al Germaniei:

[table id=73 /]

Foto: flickr.com