Mihai Marinescu pornește de pe patru în a doua cursă de pe Red Bull Ring

A doua cursă a celei de a șasea etape din actulul sezon al Formulei 2 îl are pe Mihai Marinescu pe a doua poziție a grilei de start. Timpul de referință al pilotului brașovean în a doua sesiunea de calificări a fost 1.21.093. Din pole position va porni liderul clasamentului general Mirko Bortolotti.

 

 

După o zi călduroasă în seara zilei de ieri ploaia a pus stăpânire pe circuitul din Spielberg umiditatea rămânând ridicată și în această dimineață. Astfel, a doua sesiune de calificări s-a desfășurat pe o umiditate de 70% și la temperaturi scăzute. La ora locală 09:05, când s-a dat startul sesiunii de califcări, temperatura aerului era de 9 grade celsius în timp ce asfaltul avea o temperatură de 10 grade Celsius.

 

 

Înainte de schimbare pneurilor cel mai bun timp al lui Mihai a fost de 1.23.233. A intrat la boxe în poziția a patra. Din păcate, noile pneuri s-au încălzit foarte greu și nu i-au mai permis să coboare foarte mult, timpul de referința din sesiunea de calificări fiind 1.21.093.

 

 

Ieri, în prima cursă, Mihai a pornit tot de pe poziția a patra și a reușit să termine pe podium asigurându-și poziția a treia încă din al doilea viraj.

 

Cursa a 2-a din etapa austriacă a Formulei 2 va debuta la ora României 15:45 și poate fi urmărită live pe Sport.ro și pe www.sport.ro