Villeneuve revine in F1?

Jacques Villeneuve spera intr-o revenire in Marele Circ, dupa ce a ratat o participare in sezonul 2010 cu Stefan GP. Villeneuve a fost prezent si la Montreal, la Marele Premiu al Canadei, afirmand ca pregatirile pentru NASCAR au fost amanate pentru a fi in forma pentru sezonul urmator din Formula1.

Villeneuve si-a facut debutul in F1 in 1996, reusind un pole-position in cursa de debut de la Melbourne.Chiar daca Stefan GP nu a reusit sa-si faca debutul in sezonul 2010, Jacques nu renunta.

“Lucrez la revenirea mea in F1 mai mult ca niciodata, in special dupa ce am amanat participarea in NASCAR”, a afirmat Villeneuve. “Formula 1 a demonstrat in acest an ca experienta conteaza mai mult ca niciodata, iar usile sunt deschise pentru toti pilotii cu experienta. Acest sport trece printr-un sezon foarte frumos, deci am sa fac tot posibilul pentru a reveni in monopost”.

Totusi, Jacques, care va implini 40 de ani anul viitor, marturiseste ca nimic nu este sigur.

“Nu este nimic concret pentru ca este prea devreme, dar exista niste legaturi pozitive” explica Villeneuve.”Daca colaborarea cu Stefan GP ar fi reusit, anul acesta participam in F1. Trebuie planificat pe termen lung, dar cel mai important, odata ce ai intrat, este mult mai usor sa privesti in jur si sa gasesti locul potrivit. Michael Scumacher, este un exemplu excelent si sunt foarte impresionat ca a reusit sa revina, este pozitiv, se distreaza, si acest lucru se poate vedea, plus ca este bine pregatit. Revenirea lui Schumacher este foarte buna pentru F1”.

Foto: fotof1.it