Wittman va participa la Raliul Acores

Franz Wittman va participa in Intercontinental Rally Challenge la Raliul Sata Acores ce se va desfasura luna viitoare, acesta neparticipand la Raliul Geko Ypres, ce se va desfasura intre 24 si 26 iunie.

Austriacul in varsta de 26 de ani, nu a reusit sa termine cele 3 runde din IRC la care a luat parte in acest sezon, acesta lovind serios Peugeot-ul 207 S2000 in Raliul Sardiniei.

“Este destul de avariata masina, lucru care reprezinta o problema pentru masinile S2000” a afirmat Wittman. “Nu vrem sa ne grabim intr-un nou raliu, avand probleme la masina. Sunt foarte suparat ca am facut 3 greseli in 3 raliuri. Acuma trebuie sa ma gandesc cum sa scap de aceasta pasa proasta”.

Wittman a adaugat: ”trebuie sa ajungem cu masina la linia de sosire, pentru a ne gandi cum sa facem sa mergem mai repede”.

“Inca nu am multa experienta, dar vreau sa raman pozitiv, pentru ca am o mare sansa si multa ambitie pentru a reusi un rezultat bun”.

Wittman, care il are copilot pe germanul Klaus Wicha, se afla in lupta pentru locul al 5-lea in Raliul Sardiniei, dar o iesire in decor a avariat serios Peugeot-ul 207 S2000 si astfel sansele de a obtine primele puncte in IRC. Raliul Sata Acores se va disputa intre 15-17 iulie.

Foto: rally-info.com