Publicitate

Ultima zi de intreceri gazduite de circuitul AMCKART a oferit un spectacol de tinuta, intrecerile finale contand pentru prima editie a Cupei FRAS- Dunlop la karting, competitie la al carui start s-au inscris 66 de piloti, fiind extrem de disputate.

Primii intrati pe pista au fost concurentii Clasei PUFO, cei mai rapizi fiind Catalin Maris, Florin Moldovan si Andrei Cerbu, cei care ocupasera, in aceeasi ordine, primele pozitii, si sambata. La Clasa MINI+ National 60 fratii Anton s-au dovedit cei mai rapizi, Bianca devansandu-l pe Eduard, cel care, asa cum anticipam, a luat startul chiar daca ieri fusese victima unui accident. Locul trei i-a revenit lui Razvan Fuzer, singurul pilot care le-a pus probleme celor doi in competitia de pe circuitul AMCKART.

La Clasa National 80, locul intai i-a revenit lui Florin Lungu, cel care i-a devansat pe Balasz Bokor si Dorin Prunaru. David Dugaesescu a fost din nou imbatabil la Clasa KF3 + National 100, insa, de aceasta data, in urma sa nu a mai sosit, precum sambata, Maximiliam Junger, ci Andrei Oprea, Junger trebuind sa se multumeasca doar cu ultima treapta a podiumului.

La Clasa KF2 + National 100, Tiberiu Iorgulescu si Adrian Niculescu au confirmat rezultatele de sambata si au ocupat din nou primele doua locuri, in timp ce pe locul trei a sosit de aceasta data George Guli. In fine, la  Clasa KZ2, Stefan Demeny si-a adjudecat victoria, fiind insotit pe podium de Florentin Bucur si Lucian Babaioana.

Partenerii Cupei FRAS-Dunlop au fost Dunlop, Seat, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media au fost Motorsport Expres, motorsportnews.ro ,autorally.ro, 4tuning.ro.

Descarca : mansa finala PUFO

Descarca : mansa finala Mini

Descarca : mansa finala KF3

Descarca : mansa finala KF2

Descarca: mansa finala KZ2

Razvan Codorean

Comentarii

comentarii

Publicitate

Motorsportnews.ro