Punct final in prima etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2010

3 saptamani pana la etapa a II-a

* foto podium clasa KF2

Aradul a fost centrul de interes al kartingului din Romania in weekendul care tocmai s-a incheiat. Practicanti si iubitori ai kartingului din toate colturile tarii au raspuns pozitiv invitatiei organizatorilor ridicand “entry list-ul” la un numar de 60 de piloti.

Dintre acestia au plecat cu diplome si cupe acasa Marco Bota(locul III), Andrei Mihnea Cerbu(locul II) si Davide Mateas(locul I) la PUFO, Andrei Musca(locul III), Ion Alexandru Ionescu(locul II) si Ioan Teodor Nicoara(locul I) la KID, Cristian Ungaru(locul III), Razvan Fuzer(locul II) si Andrei Vajda(locul I) la MINI, Razvan Coriiu(locul III), Daniel Vasile(locul II) si Razvan Ionut Cornea(locul I) la N60, Valentin Ungureanu(locul III), Balasz Bokor(locul II) si Levente Szoke(locul I) la N80, Loredana Monica Demeny(locul III), Andrei Daniel Turke(locul II) si Lucian Cristian Pora(locul I) la N-ICA, Maximilian Junger(locul III), Andrei Oprea(locul II) si David Dugaesescu(locul I) la KF3, Andreas Sharpel(locul III), Alexandra Baldovin(locul II) si Tiberiu Iorgulescu(locul I) la KF2,  Lucian Radu Babaioana(locul III), Claudiu Mateas(locul II) si Vlad Leah(locul I) la KZ2.

Concursul pe echipe, sustinut si prezentat de Seat, a adus pe primul loc echipa “Palatul Copiilor Satu Mare”(75 de puncte), urmata de “Dumagas Racing Team” pe locul II(68 de puncte) si de “Palatul Copiilor Ramnicu Valcea”(44 de puncte), pe ultima treapta a podiumului.

* foto podium echipe

Castigatorii primei etape au luat o optiune importanta in cursa pentru titlul de campioni nationali, prezenta la celelalte doua etape fiind insa hotaratoare.

Etapa a II-a a CNKD 2010 va avea loc la Bucuresti in perioada 24-26 septembrie pe circuitul Amckart din Tunari.

*Rezultatele finale raman provizorii pana la validarea acestora

Campionatul National de Karting Dunlop 2010 este sustinut de Dunlop, Conarg Real Estate, Seat, Muller, Austral, KidKart.