Etapa record si spectacol cu zeci de karturi la start

Pilotii de la karting sunt pusi pe fapte mari in acest sezon competitional si doboara record dupa record. Daca la prima etapa a Campionatului National de Karting Dunlop organizat de FRAS  au fost inscrisi 59 de piloti,  dintre care un record de 20 numai la “clasa regina” KZ2, la cea de-a doua etapa disputata in acest sfarsit de saptamana a fost doborat recordul la inscrieri, cu 73 de sportivi la start, cei mai multi, 19, la aceeasi clasa KZ2.


 
Numarul impresionant de piloti inscrisi a facut ca lupta la toate clasele sa fie stransa, premiantii fiind decisi la diferenta de cateva sutimi.

 

La KZ2, pilotul Italian Paolo Gagliardini, campionul clasei in sezonul 2011, a fost infrant de Dugaesescu David, iar locul al treilea i-a revenit lui Matei Mihaiescu, multiplu campion national si sud-est European de karting, pilot de monopost in formula Renault 2000 si in Formula Master. La clasa Mini, lupta s-a dat intre 10 kartisti, invingatorii etapei fiind  Vasile  Daniel (locul al III-lea), Unguru Cristian (locul al II-lea) si Anton  Eduard (locul I). Premiantii acestor clase, precum si ocupantii locului I de la N-100, KF3, KF2 si Rotax au primit cate un set de anvelope de la Dunlop, partenerul traditional al FRAS.

 

Urmatoarea etapa a CNKD va avea loc la Bacau in perioada 7-8 iulie a.c

 

Parteneri media FRAS: Motorsportnews.ro Autorally.ro, RallyMagazin.ro, Masini.ro, RoRace.

 

Descarca:

Antrenamente cronometrate 

 

Mansa I

 

Mansa a II-a