Brian Deegan alaturi de Travis Pastrana la Race of Champions

Cunoscut drept “Generalul”, Deegan si-a castigat renumele in urma participarilor in competitiile de  freestyle motocross si incepand cu anul 1997 a devenit singurul rider care a luat startul la fiecare editie X-Games castigand 13 medalii.

Adversari pe doua roti in trecut in competitiile de supercross si freestyle motocross, Deegan si Pastrana au facut recent trecerea la competitiile pe 4 roti, Pastrana reusind sa castige 4 titluri in Rally America, iar Deegan a obtinut aurul la Rally Cross in cadrul editiei 2011 X-Games. Cei doi vor face echipa in acest an la Race of Champions acolo unde vor reprezenta Statele Unite in competitia pe natiuni care va avea loc sambata, 3 decembrie. Duminica, 4 decembrie, va avea loc intrecerea individuala, Deegan promitand un spectacol si un rezultat excelent: “Am auzit foarte multe despre RoC de la Travis de-a lungul anilor si de-abia astept sa particip luna viitoare. Va fi o incarcatura un pic mai mare pentru ca voi alerga pentru echipa Statelor Unite in RoC – Cupa Natiunilor, asa ca voi aduce un pic din atitudinea mea de cowboy si sper sa ne descurcam bine.  Stiu ca vom concura impotriva unora dintre cei mai buni piloti din motorsport, dar vom face tot ce ne sta in putinta sa obtinem un rezultat bun.

 

Piloti confirmati la RoC 2011:

 

Sebastian Vettel, 2010, 2011 Formula 1 World Champion
Michael Schumacher, de 7 ori Formula 1 World Champion
Jenson Button, 2009 Formula 1 World Champion
Andy Priaulx, triplu  World Touring Car Champion
Tom Kristensen, de 8 ori castigator la Le Mans 24-Hour
Mattias Ekstrom, pilot DTM si triplu campion RoC
Sébastien Ogier, pilot WRC
Romain Grosjean, 2011 GP2 Series Champion
Martin Tomczyk, 2011 DTM Champion
Vitaly Petrov, pilot Formula 1
Timo Glock, pilot Formula 1
Timo Scheider, 2008,  2009 DTM Champion
Travis Pastrana, de 4 ori castigator al Rally Americasi legenda in X-Games
Brian Deegan, 13 medalii la X-games inclusiv aur in Rally Cross in 2011

3 thoughts on “Brian Deegan alaturi de Travis Pastrana la Race of Champions”

    1. Anul trecut a fost live pe internet chiar pe site-ul celor de la RoC pe TV nu stiu sigur daca este la noi transmis afara pe sky sport cred ca il dau.

  1. anul acesta nu a invitat pe cel mai bun, pe loeb ,casa aiba sanse mai mari schumacer.nici anul acesta nu va concura cu masin schumacer,doar cu rocuri ca sa aiba sanse mai mari nici odata nu a fost campionul campionilor

Comments are closed.