Castiga o masina la EXPOROM Auto&Moto Show

In perioada 9-12 mai va avea loc la EXPOROM, noul centru expozitional situat in orasul Pantelimon la intersectia DN3 cu Soseaua de Centura, cea de-a doua editie a evenimentului Auto& Moto Show dedicat tuturor iubitorilor de automobile si motociclete. 

 

Afis Exporom 2013Automobile clasice, masini de drift si de raliu, motociclete, noutati in domeniul auto, precum si automobile tunate de cei mai fanatici proprietari vor putea fi admirate in cadrul acestui eveniment. O alta supriza vine odata cu tombola organizata in cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumparat, vizitatorii pot castiga un Hyundai i20, in urma extragerii la sorti, ce va avea loc in ultima zi a show-ului. AICI gasiti regulamentul tombolei.

 

Campionul national de raliuri in 2011 si vice-campion en-titre in 2012, Valentin Porcisteanu, Bogdan Rusea pilot in campionatul national de viteza in coasta, sau pilotul de motociclism viteza, Andrei Enescu vor fi prezenti in cadrul evenimentului, unde vor putea fi abordati pentru autografe si fotografii de fanii acestora. 

 

Evenimentul  isi deschide portile pe 9 mai odata cu defasurarea concursului „Cupa presei la Buggy”. Cel caruia ii va reveni onorea de a deschide oficial evenimentul va fi Vali Porcisteanu care va face cateva demonstratii la volanul unui Buggy pregatit de concurs. Evenimentul va continua prin competitia de CAR Audio (EMMA), iar joi (9 mai) si vineri (10 mai) veti putea admira masinile din Campionatul National de Drift – GTT Drift Championship

 

Accesul in spatiul expozitional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit de la statia de metrou Republica. Biletele pot fi achizitionate astfel: de pe www.myticket.ro, din reteaua Diverta sau direct de la locatie (pe durata desfasurarii evenimentului).