Chevrolet Camaro Bumblebee revine

  • Modelul Camaro este cel mai bine vândut autovehicul sport american în 2010 şi 2011
  • Ediţia specială din 2012 a modelului Camaro Coupe care va apărea din nou în producţia Transformers le permite fanilor din întreaga lume să se urce la volanul modelului Bumblebee
  • În România, Top Gear continuă seria filmelor oferite în avanpremieră mondială cu Transformers 3

 

 

Modelul Chevrolet Camaro revine în rolul de Autobot „Bumblebee” în filmul „Transformers: Dark of the Moon”, a cărui avanpremieră 3D va avea loc pe 28 iunie, urmând ca premiera mondială să aibă loc pe 29 iunie. Pentru a sărbători acest eveniment, Chevrolet va oferi un autovehicul Camaro Coupe Transformers, ediţia specială din 2012, tuturor fanilor din Statele Unite ale Americii, Canada, China, Japonia, Europa, America de Sud şi Orientul Mijlociu.

 

Franciza Transformers a prezentat modelul Camaro – şi marca Chevrolet – unei noi generaţii de fani”” a declarat Rick Scheidt, vicepreşedintele departamentului de marketing din cadrul Chevrolet. „Rolul modelului Camaro din pelicule a făcut din acesta cel mai bine vândut autovehicul sport în America şi unul dintre cele mai cunoscute autovehicule din toate segmentele de pe piaţa globală”.

 

 

A cincea generaţie a modelului Camaro a deţinut rolul Bumblebee în pelicula „Transformers” din 2007 şi în „Transformers: Revenge of the Fallen” din 2009. Filmele au avut încasări în valoare de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial şi a dus la reluarea comercializării modelului Camaro, după o absenţă de 7 ani a acestuia din reprezentanţe.

 

 

Conform Yahoo!Autos, modelul Camaro a fost în 2009 cel mai căutat autovehicul pe Internet, chiar dacă primele modele nu au apărut în reprezentanţe decât la sfârşitul anului respectiv. În 2010, modelul Camaro a detronat, pentru prima oară în 24 de ani, modelul Ford Mustang, lider pe piaţa americană a autovehiculelor sport. În 2011, autovehiculul Camaro este în continuare lider pe acest segment de piaţă, poziţie menţinută şi prin intermediul lansării modelului Camaro decapotabil. De la începutul anului şi până în prezent, au fost comercializate 40.275 de unităţi Camaro, faţă de cele 30.206 de unităţi vândute ale modelului Ford Mustang.

 

 

Se estimează că faima modelului va lua proporţii odată cu lansarea la începutul anului 2012 a modelului Camaro ZL1 de 550 CP în America de Nord şi datorită modelelor în ediţie limită, precum ediţia specială Transformers.

 

 

Ediţia specială Transformers din 2012 va fi disponibilă în America de Nord ca pachet opţional pentru versiunile 2LT şi 2SS ale modelului Camaro Coupé, cu caroseria în culoarea galbenă specifică curselor de raliu. Faţă de conţinutul popularului pachet stilistic RS, ediţia Transformers va avea în plus dungi negre specifice autovehiculelor din cursele de raliu, dungi care se întind pe suprafaţa capotei, acoperişului şi capacului portbagajului, un spoiler spate înălţat unic, jante negre de 20 inch cu pneuri de vară de înaltă performanţă, precum şi logo-urile Autobot Shield de pe capacele butucurilor roţilor şi panourile laterale faţă.

 

 

Clienţii pot comanda ediţia specială Transformers 2012 a modelului Camaro începând din luna iulie, autovehiculele urmând să ajungă în această toamnă în reprezentanţele din Statele Unite ale Americii şi din Canada. Un pachet similar Transformers va fi disponibil în Europa odată cu lansarea pe această piaţă a modelului Camaro.

 

 

Top Gear continuă seria filmelor oferite în avanpremieră mondială cu Transformers 3 în format 3D, pe 28 iunie, la Movieplex, Plaza România.

 

 

Astazi  va avea loc avanpremiera mondială, timp în care echipa Top Gear a întins covorul roşu pentru suratele din Transformers 3. Timp de o săptămână, toţi cei care vor trece prin Plaza România  vor avea posibilitatea să participe la tombola organizată de Top Gear, unde se pot câştiga invitaţii la film sau produse originale Top Gear, produse promoţionale Transformers 3 şi Chevrolet.

 

 

Pe lângă vizionarea noului episod, plin de adrenalină şi acţiune, fanii vor putea vedea în Plaza România, câteva dintre maşinile Chevrolet, partenerul internaţional Transformers 3: Spark, New Aveo (premiera), Cruze red interior (premieră), Orlando, New Captiva (premieră).