CITROËN ROMANIA, PARTENER OFICIAL LA JAZZ IN THE CITY

Citroën continua implicarea in evenimentele culturale din Romania, devenind in luna noiembrie masina oficiala a concertului Jazz in the City.

SIMN2010 prezinta o editie intr-un format cu totul nou unde muzica dar si arta contemporana isi gasesc forme de expresie neconventionale prin spectacole si performance-uri, intr-un cadru cu totul original. Modelul CITROËN C5 se integreaza perfect in peisajul festivalului prin caracterul elegant si rafinat. CITROËN C5 combina o personalitate puternica, cu performante dinamice, statut si calitate. Deopotriva in versiunea berlina si versiunea break, C5 se remarca printr-un stil distinctiv si o personalitate eleganta. Liniile sale dinamice si mai ales linia mediana scoasa mult in evidenta fac ca aceasta masina sa fie remarcata imediat.

In acasta toamna, Citroën Romania este partener oficial al concertului Jazz in the City, ce aduce in Romania cativa dintre cei mai importanti interpreti de jazz ai momentului: Damian Draghici, Diane Schuur si Eddie Daniels.

In cadrul concertului, Damian Draghici va prezenta o premiera absoluta: naiul in muzica de jazz, denumit „bebop.” La fel ca si acest muzician roman de mare succes, ce urmeaza sa cante la un nai electric construit special pentru el, marca Citroën este cunoscuta pentru curajul de a experimenta, creand astfel modele unice pe piata auto mondiala, precum  Citroën DS4, al doilea model din gama DS dupa Citroën DS3, model care va fi disponibil si in Romania incepand din 2011.

Cu adevarat stilat, Citroën DS4 foloseste cele mai atractive componente de design pentru a forma un nou concept de automobil. Noul vehicul imbina curajos elemente de stil care, in mod normal, erau privite drept antagonice. Reinterpretarea reperelor de design a deschis noi posibilitati, aducand solutii practice si surprinzatoare lumii auto.

Evenimentul, pentru organizarea caruia se vor folosi sase masini marca Citroën, se va desfasura pe scena Salii Palatului, pe 12 noiembrie, orele 20.00, sub egida Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical “Viata e frumoasa”, editia a III-a, organizat de Teatrul de Opereta “Ion Dacian”.

Citroën este un sustinator la nivel international al artei in toate formele sale de manifestare, Marca asociandu-se Saptamanii Creatorilor de Moda de la Paris, Festivalului liric Aix en Provence, precum si la numeroase festivaluri de film. In Romania, Citroën a sustinut Festivalul International Geroge Enescu, Festivalul de Film DaKINO, Iarmaroc Fest si Festivalul „Saptamana Internationala a Muzicii Noi”.

Laura Antonov