Cupa Câmpulung Muscel la RallyCross 2019 – Clasamente si galerie foto

Soarele, numărul mare de concurenți – 42 și materialul de concurs tot mai puternic au atras mulți iubitori ai sportului cu motor pe platoul din Grui, la cea de a V-a ediție a Cupei Câmpulung Muscel.

A fost o ediție poate mai spectaculoasă decât precedentele prin faptul că în  calificări, dar și în ziua finalelor, toate calculele au fost date peste cap și neprevăzutul i-a ajutat pe piloții care au fost mai norocoși și care nu și-au forțat șansa.

 

Totul, sub privirile atente ale lui Norris Măgeanu, președintele FRAS, ale lui Cătălin Nicolaescu, vicepreședintele FRAS și ale primarului Liviu Țîroiu.

Așa se face că prima zi de competiție, sâmbătă, a fost marcat de două incendii, cel mai puternic dintre ele afectând mașina lui Andrei Stan. Din fericire, intervenția rapidă a arbitrilor și a echipelor de intervenție a salvat situația. Tânărul pilot de la clasa Juniori II a suferit pe brațul drept arsuri de gradul II și va avea nevoie de aproximativ o lună pentru vindecare.

Concurenții de la Super Buggy, H3 și H4 au făcut spectacol și au forțat bolizii chiar dacă erau în sesiunile de calificări. La grupa H4, Dragoș Dinu părea de neînvins pe al său Mitsubishi Lancer Evo. O problemă tehnică apărută în cea de a treia sesiune de calificări, organizată duminică, înaintea finalelor, l-a obligat să abandoneze, astfel că lupta a fost redeschisă și la această categorie.

Extrem de palpitantă a fost și finala de la H2, acolo unde podiumul a fost stabilit chiar înaintea steagului care anunța finish-ul.

 

Cu toate aceastea, cea mai aplaudată finală a fost cea de la Juniori 2! Asta grație inteligenței, dar mai ales curajului cu care tânăra Patricia Sârbu s-a luptat pentru un loc cât mai bun pe podium, chiar dacă acest lucru a însemnat să concureze bara la bară, până când adversarul i-a cedat. Un loc secund aplaudat cel puțin la fel de tare precum primul loc obținut de Taly, într-o grupă în care pe locul al treilea a terminat tot o fată, Ana Gustoi.

Organizatorii evenimentului, Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, au mulțumit la festivitatea de premiere a câștigătorilor și Primăriei Câmpulung, CJ Argeș, voluntarilor, partenerilor și sponsorilor care au ajutat la organizarea și desfășurarea evenimentului în condiții de siguranță, publicului pentru prezența în număr foarte mare, precum și instituțiior media pentru promovarea sportului cu motor din județul Argeș.

 

Iată și rezultatele Cupei Câmpulung la RallyCross 2019 – cea de a IV-a etapă a Campionatului Național de Rally Cross, sub egida FRAS:

 

Echipe:

  1. PROCAR RACING PITEȘTI
    2. R.B. RACING
  2. RACING CARS BRAȘOV

 

OPEN

  1. Rizoiu Adrian
    2. Ticuta Gheorghe
    3. Lambescu Tiberiu

 

H4
1. Costache Petre
2. Marin Gabriel
3. Ispas Lucian
4. Brescan Alexandru
5. Jinga Viorel

H3
1. Berbecaru Mihai
2. Ungureanu Gabriel 
3. Ticuta Gheorghe

H2
1. Luca Ciprian
2. Georgescu Eduard
3. Grigorescu Eugen
4. Borda Laurean
5. Marinoiu Andrei 
6. Tomulescu Andrei
 

H1
1. Nita Iancu
2. Ungurenus Adelin
3. Gheorghe Alexandru

Super Buggy
1. Lambescu Tiberiu
2. Rizoiu Adrian

Jr2
1. TalianuAlexandru
2. Sarbu Patricia
3. Gustoi Ana

 

Jr1
1. Nedelcu David

  1. Plesa Denis
    3. Susnoschi Alexandru
    4. Duna Andrei
    5. Susnoschi Matei
    6. Constantin Andrei

Parteneri ai Cupei Câmpulung Muscel la Rally Cross: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Restaurantul Piatra Craiului, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Company powered by SIMA,  Pentarom, Primăria Bughea de Jos!

 

Proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpulung pe anul 2019