Dale Earnhardt Jr. a semnat cu Hendrick Motorsport pentru inca 5 ani

Dale Earnhardt Jr. si-a prelungit contractul cu echipa Hendrick Motorsport in NASCAR pentru inca 5 ani si va pilota in continuare Chevroletul cu numarul 88 pana la sfarsitul sezonului 2017 NASCAR Sprint Cup Series.

Rick Hendrick, patronul echipei Hendrick Motorsport declara: ” Suntem fericiti ca am formalizat totul si am facut acest anunt. Eu si Dale ne-am dat mana pentru acest acord in urma cu cateva luni si am lasat profesionistii sa se ocupe de detalii. Parerea mea despre Dale Jr. a ramas neschimbata inca din prima zi de cand el a semnat cu noi Sunt mai dedicat decat oricand sa il pun in cele mai bune situatii pentru a putea fi competitiv si a se putea bate pentru victorii si titlul de campion.” 

 

In varsta de 36 de ani Dale Earnhardt Jr. a debutat in NASCAR Sprint Cup Series in anul 2000  are la activ 18 victorii in acest campionat printre care si victoria de la Daytona 500 din 2004, si este fiul regretatului Dale Earnhardt ce a reusit 7 titluri de campion in cariera sa. Dale Jr. face parte dintr-o familie cu traditie in NASCAR el fiind a treia generatie de piloti din familia Earnhardt, bunicul sau Ralph alergand in anii de pionierat ai acestei competitii. 

Dale Jr. care a semnat pentru prima data cu Hendrick Motorsport in iunie 2007 tot pentru o perioada de 5 ani, a declarat: “Este bine ca am transat lucrurile foarte rapid si in avans. Rick si cu mine am fost pe aceeasi lungime de unda inca de la inceputul discutiilor, asa ca nu mai avea rost sa ne lungim. Nu au existat niciun fel de ezitari sau intrebari din partea unuia dintre noi. Ma simt foarte bine in cadrul echipei si lucrez excelent cu toti membrii echipei. In acest an am fost foarte competitivi si in prezent ocup pozitia a 9-a in clasamentul general. Vreau sa le oferim fanilor nostrii un motiv de incurajare pe termen lung.”  

 

Hendrick Motorsport are in componenta sa patru piloti care alearga in NASCAR Sprint Cup, Mark Martin (No.5), Jeff Gordon (No.24), Jimmie Johnson (No.48) si Dale Earnhardt Jr. (No.88) toti alergand pe Chevrolet Impala.