ECHIPAJUL 417 – DEBUT IN CNR

Cea de-a doua etapa a Campionatului National de Raliuri, Raliul Argesului, este rampa de lansare intr-o noua cariera pentru membrii echipajului 417, Ioan Doru Mihut in calitate de pilot si Raluca Magdas – copilot. Cei doi vor participa pentru prima data la o etapa oficiala de raliu folosind un material de concurs deja cunoscut in Romania printre debutanti si anume Dacia Logan de cupa.

Cei doi clujeni si-au propus pentru acest prim raliu sa termine cat mai aproape de cei de la varf, fiind un raliu de acomodare atat ca si echipaj cat si cu “lumea drumurilor inchise”.

D.M.:“Am participat la mai multe curse de indemanare pentru amatori organizate in ultimii ani, la mai multe etape de viteza in coasta si am mers in dreapta unor piloti titrati din campionatul nostru de raliuri de mai multe ori. Nu am luat startul insa la nici un raliu, un sport pe care il iubesc si imi doresc de multa vreme sa il practic. Sunt obisnuit cu stilul de condus sportiv, insa, aici e vorba de a avea incredere deplina in ce dicteaza copilotul si de a constientiza ca pe probele speciale din fata, teoretic cel putin, nu vine nimeni iar carosabilul trebuie folosit pe toata latimea sa.

Alaturi de Raluca sper sa avem un debut cat mai bun in cariera noastra, scopul pentru acest raliu fiind sa il terminam cu bine, fara incidente.”

R.M.: “Urmaresc indeaproape raliurile de ani intregi prin prisma activitatii mele de reporter sportiv. Site-ul pe care il administrez este un site dedicat curselor auto insa primeaza raliurile, lucru ce m-a determinat sa imi doresc sa particip in mod activ ca si sportiv in CNR. Se pare ca dorinta mi s-a indeplinit si voi lua startul la aceasta etapa de la Arges in calitate de copilot. Am facut cateva teste de dictare alaturi de Ionut, se pare ca ne intelegem si ca asculta ce ii spun, adevarata noastra valoare ca echipaj urmand sa o aflam dupa primele probe speciale. Vom incerca sa lasam amandoi emotiile in parcul service inainte de start si sa mergem cat mai bine, speram fara greseli majore.”

Echipajul cu numarul de concurs 417 are sprijin financiar in primul rand din partea familiilor, urmand sponsorii: VASROM, MARIFLOR, CELMAR si le sunt alaturi partenerii media www.RALLYMAX.ro, www.ON-BOARD.ro, www.VIVASPORT.ro, www.RALLYZOOM.ro Raluca si Ionut reprezinta Clujul in Cupa Dacia Logan, fiind deocamdata singurulechipaj clujean de la aceasta clasa, intarind astfel regula deja cunoscuta in Campionatul National de Raliuri si anume aceea ca Clujul este orasul cel mai
bine reprezentat din punct de vedere al numarului de echipaje care se aliniaza la startul raliurilor din Romania (cel putin 6 echipaje la fiecare raliu).

Vlad Vana – Ofiter de Presa