Etapa de AutoGP de la Bucuresti a fost anulata

Etapa campionatului de monoposturi, AutoGP, ce trebuia sa aiba loc la Bucuresti in perioada 19-21 august a fost anulata.  

Decizia a fost luata astazi de catre organizatia AutoGP datorita multelor incertiduni din partea organizatorilor din Romania responsabili cu acest eveniment. Mai mult decat atat, organizatorul evenimentului de la Bucuresti (SC Bucharest Grand Prix SRL si Fundatia SENS Team Motorsport) nu a putut sa garanteze suportul financiar necesar desfasurarii evenimentului, acest lucru obligand organizatia AutoGP sa ia o decizie dureroasa insa necesara. Echipa AutoGP cauta deja alternative pentru organizarea acestei runde, solutia ce va fi gasita urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.

 

Enzo Coloni: “Suntem in continuare convinsi ca AutoGP ar fi insemnat un spectacol pe strazile din Bucuresti, dar avem indatoriri ferme cu partenerii nostrii cat si cu sportivii implicati in campionat care nu ne permit sa acceptam atat de multe semne de intrebare cu doar doua luni inainte de cursa. Trebuia sa luam aceasta decizie, chiar daca nu ne-a facut placere. In principal am vorbit deja cu reprezentanti ai circuitelor din Italia si Spania insa suntem deschisi si la alte otiuni.” 

2 thoughts on “Etapa de AutoGP de la Bucuresti a fost anulata”

  1. Au dreptate cei de la Bucharest GP, patrioti pana la un punct. Toata lumea asteapta sa investeasca promotorul roman, sa beneficieze Romania si romanii de imagine in peste 136 de milioane de case din 160 de tari, sa atraga peste 15 000 de turisti straini, profit din servicii, taxe, impozite, spagi, etc iar Ministerul Turismului sa-i plateasca lui Obreja 4 000 000 de Euro, pentru transmisia unei gale de box unde vor asista oameni ca Fane Spoitoru, Nicu Gheara, Pian si toata lumea interlopa din tara si strainatate. Super promovare, sigur acestia vor inlocui pe lanturile lor de aur de kilograme multe crucile cu frunza doamnei. Toata stima pentru Lucian Bute care ceea ce face este demn de apreciat si o face cu devotament demonstrand de fiecare data ca este un bun roman, dar ne intrebam el cu ce o sa se aleaga dupa aceasta gala? Cu multi pumni incasati, multe aprecieri si niste firfirei? Banuim cu totii unde va merge grosul. 1/4 daca s-ar fi alocat curselor Auto GP, mai curatam din imaginea dezastruoasa pe care o avem in lume. Prietenii stiu de ce….

  2. PAI SIGUR CA DE AICI NI SE TRAGE. CHESTIA CU CAPRA CARE NE CARACTERIZEAZA SI UITE ASA O SA MERGEM IAR LA BULGARI SA VEDEM CEVA CURSE…

Comments are closed.