Filmul Ervin Rocks, acum pe DVD

Cursa facuta de Ervin Kovacs la Erzberg Rodeo la inceptul lunii iunie, poate fi vizionata acum pe DVD, gratie camerei POV V.I.O. 1.5 oferita de www.actioncamera.ro si pe care campionul Patrick Moto a purtat-o sub casca. Mai mult de o ora din excelentul parcurs al lui Ervin pe “Muntele de Fier” poate fi urmarit acum, si, de ce nu, analizat de catre cei care se incumeta sa se inscrie la această competiţie unică în lume, care atrage ca un magnet aproape 1.500 de pasionaţi de off-road de pe cinci continente! Iar dintre acestia, Ervin Kovacs a reusit sa se claseze pe locul 43 la Red Bull Hare Scramble, ajungand pana la Check Point 17 din cele 20, pe motocicleta sa Gas Gas EC 250 Six Days.  De notat ca doar 17 specialisti in off-road au reusit sa incheie cursa, performanta pe care Ervin si-o propune pentru anul viitor.
“Ervin Rocks” nu este un film pentru cei slabi de inima. Urcarile incredibile printre bolovani, coborarile pe langa prapastii ametitoare, trecerile peste obstacolele cele mai surprinzatoare, abordarea in viteza a cararilor padurilor din alpii austrieci va vor redefeni notiunea de enduro.
Este imposibil sa te apropii mai mult de atmosfera unei curse. Il poti auzi pe Ervin cum tipa, cum se bucura, cum multumeste pentru ajutor spectatorilor, il poti vedea cum cauta trase si cum pregateste abordarea obstacolelor. Ervin Rocks e un film deosebit, care te ajuta sa intelegi ce inseamna hard enduro si cat curaj cere acest sport superb“, Marc Sandu, jurnalist moto.
 
DVD-ul poate fi comandat contra sumei de 15 lei plus taxe postale la adresele [email protected] si [email protected]

Marc Sandu

PR Patrick Moto