Ionel Pascota câştigă al doilea titlu de campion naţional pe anul 2010

Etapa cu numarul 5 a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză pe Circuit, disputată weekendul trecut la Most, în Cehia, a fost pentru Ionel Pascotă, un nou motiv de bucurie. Pilotul motoclubului Pascota Racing Team Giroc şi-a adăugat la palmares al doilea titlu de campion naţional la motociclism viteză pe circuit, cel de la clasa 600 cmc, după ce şi-a adjudecat deja titlul la clasa 1000 cmc. Pe podiumul de la Most, alături de Ionel Pascotă au urcat Mircea Vrăjitoru (locul doi) şi Petre Pop (locul trei).

Ionel Pascota se pregăteste în acest moment pentru Campionatul Naţional de Motociclism Viteză pe Aeroport, ce se va disputa in acest weekend la Caransebeş, având ca şi obiectiv titlul de campion atât la clasa 600 cmc cât şi la clasa 1000 cmc .

A fost o zi mare pentru mine ,pentru echipă, pentru Timişoara, pentru Giroc… Mă bucur că noua mea echipa de la Giroc are rezultate încă din primul an în care am revenit la clubul meu,adică acasă…”, ne-a declarat Ionel Pascotă. Sportivul mai este angrenat şi în Campionatul Romanian Superbike, în care este lider cu 35 de puncte avans dar şi în Campionatul Est European de motociclism, în care Pascotă doreşte să obţină acelaşi titlu ca şi anul trecut, adică pe cel de campion.

Marc Sandu