Vallino va invita la Sibiu!


Pentru Vali Porcisteanu vacanta inca nu a inceput. Dupa ce, gratie locului secund izbutit la Sibiu (al doilea din acest sezon, dupa etapa inaugurala, de la Brasov), ocupa locul 4 in clasamentul general al CNR Dunlop 2010, la un singur punct de podium, Vallino si-a propus sa le ofere fanilor sai spectacol. A facut-o la Sibiu, cu “donnuts”-urile de pe Santa Max 2, pentru ca, in weekendul care a trecut, sa ii incante, din postura de deschizator, pe cei care au asistat la Trofeul Sinaia Forever, contand pentru Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010.

A fost a doua oara cand am avut-o in dreapta pe Alina si, asa cum am facut-o la Campulung, la etapa de rally sprint, prioritatea noastra a fost sa facem show. Am primit, pe pagina noastra de facebook, o multime de mesaje care arata ca ne-am atins obiectivul si sper ca aceasta este impresia generala si ca toti cei care au fost la Sinaia au avut parte de un plus de spectacol”, a spus Vali.

Ei bine, aparitia de la Sinaia nu este ultima dinaintea vacantei care precede Raliul Tara Barsei, programat la finele lui august. “Masina s-a comportat excelent, nu am avut probleme si, dupa ce m-am consultat cu mecanicii, am decis sa mai amanam revizia pe care o programasem. Fac acest lucru si pentru sustinatorii nostri, pe care-i invit, in weekend, la Sibiu, pentru etapa de slalom paralel. Trei dintre ei vor avea chiar posibilitatea sa stea in dreapta!”, a spus Vali.

Pentru a alege cei trei fani care il vor insoti pe traseul de concurs, Vallino a decis sa organizeze un concurs. Intrebarea este simpla: ce loc ocupa Vali in ierarhia generala a CNRD 2010? Cei care doresc sa participe pot trimite raspunsurile pana miercuri 28 iulie, ora 24, folosind link-ul de contact al site-ului www.valiporcisteanu.com, cei trei castigatori urmand sa fie desemnati prin tragere la sorti.

Comentarii

comentarii