MARCA DS AUTOMOBILES A AJUNS OFICIAL ÎN ROMÂNIA


 

Marca DS Automobiles a ajuns în Romania și a deschis porțile, începând de astăzi, primului showroom din România! Anunțul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte peste 250 de persoane – jurnaliști, parteneri, iubitori ai mărcii și potentiali clienți.

Povestea DS începe acum mai bine de șase decenii. Era anul 1955. Salonul Auto de la Frankfurt. Agitație, vuiet. Toată lumea vorbea despre apariția neobișnuită. O mașină cum nu mai văzuse nimeni. Standul Citroën era ticsit de curioși. Traction Avant avea oficial un urmaș: se numea DS și în primele 15 minute de la deschiderea comenzilor adunase deja 750 de clienți. La finalul zilei avea 12.000 de comenzi.

Pentru a introduce invitații în universul DS si a le aminti de istoria și performanțele timpurii ale mărcii DS, în cadrul evenimentului de lansare a fost creat un showroom old-style unde au fost expuse două modele de colecție Citroën DS Pallas. Unul din 1971, Gri Palladium, cu capacitate motor 2175 cmc, 125 CP, injecție benzină Bosch multipunct și cutie manuala 5+1 trepte. Și unul din 1974, Brun Scarabee, capacitate motor 2348 cmc, 130 CP, injecție Bosch multipunct și cutie semiautomată (robotizată, hidraulică).

Atmosfera futuristă, tehnologia, clipurile animate, designul sălii și mașinile inovative au trezit invitații la realitate și i-au invitat să descopere în premieră în România cele două modele actuale emblematice ale mărcii DS Automobiles  – DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK cât și prototipurile electrice – DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 3 CROSSBACK E- TENSE.

Clienții, pasionații, dar și curioșii pot admira designul încântător al SUV-urilor DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK in noul showroom DS. Showroom-ul este deschis la concesionarul Eurial Invest Pantelimon și este conceput ca un butic auto dedicat eleganței și rafinamentului. Experiența clienților DS merge mai departe de un simplu showroom. Toți clienții DS se bucură de beneficii exclusive, dedicate, prin programul de customer experience “Only You”. 

Ambiția noastră este de a face din DS marca auto preferată a celor ce apreciază rafinamentul, eleganța și confortul la superlativ” – a declarat în cadrul evenimentului, Andrei Iacob – CEO Trust Motors

 

 

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și de moștenirea excepțională a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, își propune să întruchipeze know-how-ul franțuzesc în materie de automobile de lux. DS Automobiles este marca Premium a Grupului PSA.

Concepute pentru clienții dornici să-și exprime propriul stil și aflați în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS -din a doua generație îmbină rafinamentul și tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE.

Prezentă în 34 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include, la începutul anului 2019, 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS.

 

 

DS 3 CROSSBACK, O NOUĂ EMBLEMĂ A STILULUI HIGH-TECH

 

 O combinație între eleganță, confort și tehnologie, SUV-ul compact DS 3 CROSSBACK se distinge prin silueta sa impunătoare, accentuată prin detalii de stil modern și sofisticat. Citadină, dar și mașină de calatorie, DS 3 CROSSBACK va seduce clienții aflați în căutarea unui SUV dinamic și în același timp elegant.

DS Automobiles cucerește cu DS 3 CROSSBACK un nou segment și confirmă intenția mărcii de a reprezenta în continuare know-how-ul franțuzesc în materie de autovehicule de lux și tehnologii de ultimă generație.

DS 3 CROSSBACK se adresează clienților cu personalitate puternică, animați de dorința de a se remarca și care nu se tem să iasă în evidență.

Post-production : Astuce Productions

„DS 3 CROSSBACK este într-adevăr un autovehicul reprezentativ, care sparge tiparele segmentului B-SUV, grație designului sculptural și echipamentelor high-tech. De aceea ne-am dorit care să reflecte spiritul îndrăzneț al acestui model. Reinventând „Mona-Lisa”, afirmând convingerile noastre sau invitând publicul să nu rămână doar spectator, marca DS ia atitudine și transmite un mesaj puternic cu privire la valorile promovate.” – Arnaud Ribault, Marketing Director DS Automobiles

 

Post-production : Astuce Productions

 

Lansat în luna mai, anul acesta , DS 3 CROSSBACK iese în evidență prin designul, avangardist și aduce noi tehnologii, precum mânerele retractabile și blocurile optice Matrix LED Vision. Pentru a lansa această nouă emblemă a stilului high-tech, marca a urmărit să forteze limitele conformismului și să provoace codurile stabilite în segment.

 

 

Post-production : Astuce Productions

SUV-UL DS 7 CROSSBACK , PRIMUL REPREZENTANT AL UNEI NOI GENERATII DS AUTOMOBILES

 

DS 7 CROSSBACK  a ajuns, în sfârșit, în Romania! Publicul general poate să descopere noul SUV DS, simbol al inovației și măiestriei desăvârșite. Clienții, viitori clienți, pasionații, dar și spectatorii curioși pot admira designul încântător al SUV-ului DS 7 CROSSBACK . Modelul poate fi ușor recunoscut în trafic grație liniilor perfecte și semnăturii luminoase.

DS 7 CROSSBACK  este unul dintre cele mai vândute SUV-uri premium compacte din Franța și primul reprezentant al unei noi generații de modele.

Referindu-se la acest model, Directorul de Design DS, Thierry Metroz, amintește de „o plăcere estetică cu performanțe tehnologice fermecătoare și în același timp, fascinante.” Pentru Thierry Metroz, „DS 7 CROSSBACK  este mix-ul perfect între putere și rafinament”.   

Post-production : Astuce Productions

DS 7 CROSSBACK  se remarcă prin stilul rafinat, un rafinament absolut și un echilibru perfect între dinamism și confort, reprezentandastfel o adevărată bijuterie tehnologică. Este simbolul know-how-ului franțuzesc, prin asocierea de materiale premium cu măiestria desăvârșită a artizanilor francezi și inovațiile tehnice. Tehnologia de vârf oferă relaxare la bord grație performanțelor dinamice: DS Connected Pilot reprezintă un pas către condusul autonom; DS Night Vision îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte; DS Active Scan Suspension abordează cu ușurință imperfecțiunile drumului grație celor 4 amortizoare.

Post-production : Astuce Productions

La interior, DS 7 CROSSBACK  incorporeaza tehnica “Clou de Paris”, o tehnică inspirată din universul ceasurilor frantuzesti de lux. Aceste detalii au sustinut DS 7 CROSSBACK  să câștige, imediat dupa lansare, premiul pentru “cel mai frumos interior” la Festivalul International Auto din Paris.

 

 

E-TENSE, VIZIUNEA GLOBALĂ DE ELECTRIFICARE A MĂRCII DS AUTOMOBILES

 

DS Automobiles este primul constructor auto premium care propune un B-SUV 100% electric și un SUV premium plug-in hybrid cu autonomie de 58 de kilometri în modul zero emisii (ciclul WLTP).

E-TENSE reprezintă viziunea globală a mărcii DS Automobiles asupra tranziției către modelele electrificate. Noua strategie de electrificare a Mărcii a condus la (a generat) o ofertă de modele noi, în versiuni 100% electrice sau plug-in hybrid high-performance, asociate cu o gamă de servicii dedicate.

Jean-Éric Vergne, campionul de formula E și pilotul modelului DS E-TENSE FE19 participă la proiectul E-TENSE cu DS Automobiles pentru a susține dezvoltarea durabilă.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE este primul B-SUV premium 100% electric cu autonomie de 320 kilometri. DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 este primul SUV plug-in hybrid cu autonomie de 58 kilometri în modul zero emisii (ciclul WLTP), 300 CP și tracțiune integrală 4X4.

 “DS Automobiles reprezintă alianța dintre lux și tehnologiile avansate. Anul 2019marchează lansarea modelului E-TENSE și comercializarea celor două modele, premiere mondiale pe segmentele lor. E-TENSE reconciliază exigențele tranziției energetice și plăcerea de a conduce. Începând cu acest an, fiecare dintre modelele noastre va fi oferit în versiune E-TENSE electric sau plug-in hybrid. E-TENSE este o soluție completă de mobilitate, care anticipează standardele viitoare și utilizează energia în cel mai eficient mod posibil, prin regenerarea energiei la frânare. DS 3 CROSSBACK E-TENSE și DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 întruchipează strategia noastră de electrificare, cu un stil și un confort de neegalat.” Yves Bonnefont, CEO DS Automobiles

 

 “Tranziția energetică este în plină desfășurare. În calitate de constructor oficial participant la Formula E încă din 2015, DS Automobiles beneficiază în mod direct de programul E-TENSE. Sunt mândru să particip la acest proiect de tranziție energetică, pus în aplicare de o marcă care susține cercetarea în materie de eficiență și performanță.” Jean-Éric Vergne, Ambasadorul programului E-TENSE, campion de Formula E și pilot oficial al modelului DS E-TENSE FE19

O gamă de servicii dedicate cu E-TENSE

DS Automobiles propune o gamă de servicii ce vine în sprijinul conducătorilor auto de modele electrice E-TENSE. Aplicația MyDS permite programarea sau activarea încărcării modelelor DS 3 CROSSBACK E-TENSE și DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, iar nivelul de încărcare a bateriei poate fi urmărit de pe smartphone. Precondiționarea termică poate fi, de asemenea, controlată de la distanță.


DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4: plug-in hibridul de înaltă performanță propus de DS Automobiles

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 este primul SUV  premium cu tehnologie plug-in hybrid avangardistă. Modelul oferă o autonomie de 58 kilometri (ciclul WLTP), grație bateriei de 13.2 kWh și sistemului de recuperare a energiei în faza de decelerare și frânare.

Sistemul de propulsie combină un motor pe benzină care produce 200 CP și două motoare electrice, care generează în total 300 CP și un cuplu maxim de 450 Nm, transmis pe toate cele patru roți.

Designul carismatic este accentuat de jantele de 19” – și de noua culoare de caroserie Crystal Pearl. Atenția acordată detaliilor este ilustrată prin litera “E”, realizată în relief, pe levierul cutiei de viteze. Modelul plug-in hybrid propune o nouă Inspirație, DS RIVOLI Gris Galet.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 se remarcă prin cele patru moduri de rulare: “ELECTRIC” cu zero emisii și o autonomie de -58 kilometri (ciclul WLTP) la viteze de până la 135km/h; “SPORT” ce optimizează puterea și plăcerea de a conduce; modul “HYBRID” ce optimizează automat performanța și consumul de combustibil. Emisiile de CO2 sunt de 49 g/km (ciclul WLTP), iar consumul mediu este de 2.2 l la 100 km (ciclul WLTP); modul “4WD” oferă tracțiune integrală.

Funcția “E-SAVE” permite conducătorului auto să economisească suficientă energie pentru a conduce în modul electric în ultimii 10 sau 20 km ai călătoriei.

Rezultat al experienței mărcii în formula E, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 își regenerează energia în baterie ori de câte ori conducătorul auto decelerează sau folosește frâna ( prin funcția “BRAKE”) pentru a extinde autonomia.

Harta disponibilă pe ecranul tactil prezintă, în timp real, distanța care poate fi parcursă în modul zero emisii sau stațiile de încărcare disponibile în apropiere.

Bateria noului DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 va putea fi reîncărcată într-o oră și 45 de minute de la un DS Wall box.

În România, modelul DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 va fi comercializat din primul trimestru al anului 2020.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: etalon al confortuluice propune un condus dinamic, 100% electric

NoulB-SUV premium, 100% electric, DS 3 CROSSBACK E-TENSE propune performanțe electrizante într-un vehicul (interior)rafinat, ce poartă semnătura DS Automobiles.

Sistemul de propulsie electric oferit de DS 3 CROSSBACK E-TENSE este alcătuit dintr-un motor electric de 100kW (136CP) ce generează un cuplu de 260Nm, asociat cu o baterie litiu-ion de 50kWh și un sistem pentru recuperarea energiei în faza de decelerare și frânare. Autonomia este de 320km (ciclul WLTP), sau 430km (ciclul NEDC). Accelerația de la 0 la 50km/h are loc în doar 3.3 secunde.

 

 

Confortul stabilește noi standarde. Motorul are zero vibrații, în timp ce zgomotul de rulare este mult diminuat-Comportamentul rutier este îmbunătățit prin amplasarea centrală a bateriei compacte, montate în întregime sub podea. Greutatea bateriei este compensată parțial de cele 50 de kilograme câștigate la alte componente.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE oferă trei moduri de condus: ECO, NORMAL și SPORT cu un plus de cuplu. În completarea acestor moduri vin două soluții de recuperare a energiei, moștenite de la Formula E, ce pot fi controlate de șofer: ‘NORMAL’ pentru stimularea comportamentului unui motor termic și ‘BRAKE’, care aplică o decelerare la 1.2 m/s2.

Autonomia este optimizată prin posibilitatea de a preseta temperatura bateriei și a habitaclului înainte de rulare și prin prezența unei pompe de căldură cu randament excelent.

Încărcarea rapidă cu o putere de 100kW crește autonomia cu 9 km pe minut și atinge procentul de 80% în 30 de minute. Pentru încărcarea bateriei la domiciliu, DS propune DS Smart Wallbox conectat, a cărei versiune trifazică permite o încărcare completă în numai 5 ore. Cu versiunea monofazică, bateria este încărcată de la 0 la 100% în 8 ore.

 

 

În versiunea 100% electrică, DS 3 CROSSBACK E-TENSE se distinge prin accentele de crom satinat și semnătura E-TENSE. Bara de protecție spate are un design specific. Modelul propune jante din aliaj 18”   și o nouă nuanță de caroserie, Cristal Pearl.

În Romania, modelul DS 3 CROSSBACK E-TENSE va fi comercializat incepand cu al doilea trimestru al anului 2020.

Comentarii

comentarii