MINI Countryman se lansează cu piesa “Getaway”, produsă de Timbaland


Puţine lansări de automobil poate provoca un interes mai mare decât un model MINI. Acesta este şi motivul pentru care emblematica marcă a organizat în seara de 9 iunie un minifestival unde au fost invitate multe personalităţi londoneze. Covorul verde – asemenea celebrului gazon englezesc – a înlocuit clasicul covor roşu şi invitaţii au renunţat la tocuri şi la ţinutele sofisticate pentru ghete simple şi ţinuta country, pentru a ura “bun venit” noului MINI Countryman. Prezentat în premieră în luna septembrie a anului trecut, MINI Countryman nu numai că reprezintă un veritabil crossover prin design, ci şi cu privire la stilul muzical. Marca britanică îşi lansează cel de-al patrulea model cu un single interpretat de solista americană de muzică country Michelle Branch, într-o colaborare Timbaland.

Evenimentul, intitulat “MINI Countryman Open Air” şi onorat de foarte multe staruri, a avut loc la o fermă din inima urbană a capitalei Angliei şi lansează noul MINI cu o avanpremieră mondială exclusivă a noului single “Getaway” – interpretat live de Michelle Branch şi de multiplul câştigător Grammy Award, Timbaland. MINI Countryman este pregătit să intre rapid în inimile pasionaţilor MINI, după ce-şi va face apariţia în videoclipul piesei, care va fi lansat în această vară de casa Warner Music.

Michelle Branch a declarat despre noul ei single, “Getaway”: “Am văzut noul automobil şi am fost inspirată să compun acest cântec despre cum este să evadezi şi să fugi din tiparul cotidian al vieţii. Uneori soluţia pentru asta este să pleci într-o călătorie, aşa că am lucrat la un proiect interesant cu Timbaland, iar el a produs melodia pentru mine”.

Cu orizontul capitalei engleze pe fundal şi printre parcele verzi ale Mudchute Farm din Londra, sărbătoarea lansării noului MINI Countryman a culminat cu o reprezentaţie în premieră mondială a noului single “Getaway”. La premieră a participat o audienţă specială de peste 500 de persoane printre care s-au numărat Eva Herzigova, Cat Deeley, Margherita Missoni, Jade Parfitt, Poppy Delevigne, Donna Air, Henry Holland, Jasmine Guinness, Tyrone Woods, Ben Grimes, Jack Kidd, Ozwald Boateng şi Hofit Golan.

Colaborarea dintre unul dintre cei mai prolifici artişti şi producători de muzică din lume şi solista şi compozitoarea americană de muzică country s-a integrat perfect temei “URBAN meets COUNTRY”, asociată cu noul MINI Countryman. De la artiştii graffitti prezenţi la eveniment şi până la invitaţii speciali – cu toţii îmbrăcaţi în ţinute country – sau echipa Henry

Holland “House of Holland”, “MINI Countryman Open Air” a fost marcat de spiritul non-conformist al mărcii. Încălzirea a fost făcută de muzicianul de “folktronica” James Yuil şi de Hot Chip’s Joe Goddard care au mixat live la eveniment, după care George Lamb a adus-o pe scenă pe Michelle Branch pentru un recital de piese country cu influenţe pop. Aşa cum cântecul “Getaway”, dedicat MINI Countryman, a avut premiera mondială la Londra, tot aşa MINI Countryman a deţinut un rol principal în avanpremiera mondială a videoclipului piesei.

În încheierea unei seri fabuloase, Timbaland a impresionat asistenţa cu câteva din piesele sale, printre care şi “Sexy Back” sau “Promiscuous Girl”.

Dr. Wolfgang Armbrecht, vicepreşedinte executiv al conducerii mărcii MINI, a declarat: “Am fost deosebit de încântaţi să lucrăm cu Timbaland şi Michelle Branch la o colaborare atât de specială pentru lansarea MINI Countryman. Muzica este importantă pentru membrii comunităţii noastre şi, cu lansarea acestui automobil care a fost sursa de inspiraţie a versurilor la melodia “Getaway”, suntem încrezători că vom capta atenţia celor care trăiesc stilul de viaţă Urban-Country”.

Complet integrat în stilului non-conformist care defineşte marca, MINI Countryman, care beneficiază de o lungime mărită şi de opţiunea tracţiunii integrale, oferă soluţia perfectă pentru deplasarea prin oraş în timpul săptămânii, dar şi spaţiu suficient pentru familie în excursiile din week-end. Prin performanţele dinamice de karting atât de definitorie pentru MINI, noua opţiune cu patru uşi permite noilor clienţi cu familii şansa de a se bucura de experienţa mărcii.

MINI Countryman – condusul distractiv nu cunoaşte limite

MINI îşi extinde gama de modele cu o a patra variantă, care astfel deschide o nouă dimensiune a spiritului atât de inconfundabil al brandului. Ca model crossover, MINI Countryman acoperă diferenţele dintre conceptul MINI clasic şi segmentul contemporan al modelelor Sports Activity Vehicle. Opţiunile extinse pentru mobilitate urbană şi posibila utilizare în mediul din afara oraşului înseamnă noi grupuri-ţintă cu o nevoie crescută pentru spaţiu şi flexibilitate, care pot experimenta acum condusul distractiv ce este asociat cu MINI. Ca primul model al mărcii care dispune de patru uşi şi o deschidere largă a hayonului, automobilul oferă o versatilitate mai mare a spaţiului, o poziţie mai ridicată a scaunelor şi o călătorie optimizată.

Comentarii

comentarii