Campionii de la Speedway au fost premiati in cadrul Galei FRM

Sambata, 15 decembrie, in sala de festivitati a complexului Sergiana din Brasov, a avut loc Gala Campionilor 2012, gala organizata de Federatia Romana de Motociclism. La acest eveniment au participat  toti sportivii premiati in competitiile interne si internationale de motociclism viteza, enduro, motocross si nu in ultimul rand, speedway (dirt-track).

 

La juniori Campion National a fost desemnat Gabriel Comanescu (CSTA Bucuresti), caruia, pe aceasta cale ii uram un sincer LA MULTI ANI si multe realizari pe plan sportiv si in viata particulara. Locul 2 a fost ocupat de Ionel Valeanu (CSM Braila) iar ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Mihai Florin Mehendintu (CSTA Bucuresti). 

 

La sectiunea seniori, multiplul campion national Alexandru Toma a obtinut titlul de Campion National iar locul 2 a fost ocupat de Fanel Popa, ambii reprezentand CSM Braila. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Florel Ungureanu (CS Vointa Sibiu). La competitia pe perechi, clubul brailean a urcat pe prima treapta a podiumului fiind reprezentat de Alexandru Toma si Fanel Popa. Treapta a doua a podiumului a fost ocupata tot de clubul brailean prin Sorin PopaStefan Popa si Ionut Luntraru iar ultima treapta a revenit clubului sibian prinDaniel DanglFlorel Ungureanu si Nicky Dragoman. Trebuie mentionat faptul ca Zoli Dangl, repezentant al clubului CS Vointa Sibiu, a primit premiul Organizatorul Anului la dirt-track.

 

O ampla galerie foto poate fi regasita pe Motospeed.ro cei care au realizat si acest articol.