Custom Wheels Show – evenimentul weekend-ului 25-26 aprilie in Bucuresti

Custom Wheels Show are ca scop promovarea și punerea în valoare a culturii custom românești pe plan național si internațional. 

Afis FB

Ajuns la cea de-a doua editie Custom Wheels Show va gazdui proiecte speciale din zona moto (cu precădere), auto, velo și fashion, si, totodata, cu aceasta ocazie se dorește reînvierea spiritului muncii artizanale, încurajarea noului val de constructori și tragerea unui semnal de alarmă împotriva legislației RAR în ceea ce privește vehiculele artizanale.

 

Vor fi expuse zeci de motociclete, mașini și biciclete speciale datorită aspectului, execuției și a  poveștilor. Nu ne dorim să organizăm „încă un salon moto obișnuit”, ci vrem să oferim vizitatorilor o experiență care să stârnească microbul custom, creativitatea, și să-i determine să viseze la propriile proiecte. Evenimentul nu este dedicat exclusiv publicului cunoscător. Dorim atragerea, în aceeași măsură, a unei audiențe sătule de standardizare și să o determinăm să îmbrățișeze customizarea și artizanatul în orice formă. Mulțumitor ar fi ca la finalul evenimentului vizitatorii să plece determinați să-și înceapă propriul proiect și să adopte în stilul lor de viață sintagma  „Construit, nu cumpărat!”.

 

O noutate în acest concept de eveniment o constituie prezentarea acțiunii din câmpul muncii și a câtorva pași ce țin de realizarea unui proiect;  în acest fel publicul va fi informat asupra etapelor de productie și va putea aprecia creativitatea, calitatea execuțiilor și nivelul de muncă depus. Se vor desfășura demonstrații ale artiștilor/ artizanilor/ meșteșugarilor la fața locului – prelucrare metal (roată englezească, gravare), prelucrare de piele, aerografiere, tatuaje, custom graphics (personalizare vestimentară, lettering, etc.). Întreaga incintă va avea o identitate vizuală impusă, care îmbină aspectul industrial cu aerul artistic (prin tablouri/ desene/ schițe/ postere) și cu cel cultural (vor fi invitați editori de cărți din domeniu și se vor prezenta pasaje video/ foto din cultura și istoria moto). Vor exista standuri de merchandising (unele cu producție/ personalizare la fața locului) custom graphics – îmbrăcăminte, accesorii, încălțăminte, etc. 

 

În cele două zile (25-26 aprilie) atmosfera va fi susținută de activitățile atelierelor, de trupe de muzică, se vor organiza lecțiile de dans oferite de Rockabilly România și de trupe de muzică.

 

Evenimentul se va desfășura într-o hală încăpătoare de 1.600 metri pătrați, incinta CET Sud, în perioada 25-26 aprilie. Preț intrare – 10 lei.

Harta Custom Wheels Show

Parteneri media ai evenimentului : MotoBikes, PeMotoare.ro, DigiTV.

 

Custom Wheels Show 2015

 

Mai multe informatii puteti afla si de pe pagina de facebook Custom Romania