Yamaha ofera doua motociclete clubului Top Cross TCS

Contractul de cinci ani semnat de Adrian Raduta, liderul clubului Top Cross TCS, cu Yamaha Romania are deja efecte pozitive pentru sportivii din cadrul clubului. Motodynamics SRL, reprezentant oficial al Yamaha Motor Company in Romania a pus la dispozitia clubului doua motociclete model 2015, o YZ85 si o YZ125, care vor fi folosite de Ionut Corbea si de Andrei Poponut in Motocross CUP si in Campionatul Est European de Motocross.

 

Adrian Raduta spune ca i-a ales pe cei doi sportivi, care provin din medii diferite, in urma rezultatelor obtinute dar si a unei analize atente privind capacitatea lor de a ramane implicati pe termen lung in motocross. “Imi doresc ca prin intermediul clubului Top Cross TCS sa gasesc noi talente, noi sportivi pe care sa-i putem sustine si impreuna sa dezvoltam motocrosul romanesc. Pe parcursul acestui sezon vom fi atenti sa vedem cine merita o motocicleta cu care sa evolueze ca motocrosist, singura conditie este ca ne dorim copii si familii care sa aibe ca obiectiv sa faca sport cu adevarat”, spune liderul clubului Top Cross TCS.

 Ionut Corbea actiune

Ionut Corbea si Andrei Poponut vor participa la toate etapele Motocross CUP si la toate etapele Campionatul Est European de Motocross. Dupa ce anul trecut Ionut a devenit vice-campion est european la clasa MX2 Juniori, vom ataca in acest an titlul, iar pentru Andrei obiectivul este sa se claseze in primii trei-cinci sportivi la sfarsitul sezonului”, explica Adrian Raduta.

 

Nascut si crescut in Prundu, judetul Giurgiu, intr-o familie indragostita de motocross, Ionut Corbea are deja o experienta consistenta la curse, inclusiv o participare in finala Campionatului European de Motocross, in 2012, in Marea Britanie.

 

Este un vis ceea ce mi se intampla. Am sa lupt din toate puterile mele sa demonstrez ca nu s-a inselat cand a luat aceasta decizie.”, spune Andrei Poponut, un targu-muresean de 14 ani, care, ani de zile s-a luptat alaturi de tatal sau cu o situatie economica dificila pentru a face performanta in motocross.

 Andrei Poponut actiune

Prima cursa a celor doi tineri piloti pe noile lor motociclete se va desfasura chiar in acest weekend, in Bulgaria, in campionatul national al tarii vecine. Dupa reacomodarea cu pista de concurs, sportivii Top Cross TCS se vor deplasa weekend-ul viitor in Grecia, pentru etapa de deschidere a Campionatului Est European de Motocross.