Yamaha Romania se implica in motocross-ul romanesc alaturi de Adrian Raduta

Adrian Raduta a semnat de curand un contract de sponsorizare cu Motodynamics SRL, reprezentant oficial al Yamaha Motor Company in Romania, prin intermediul Dual Motors, dealerul Yamaha numarul unu in tara noastra.

 

De acest pachet de sponsorizare se vor bucura nu doar Adrian Raduta, ci si sportivii echipei Top Cross TCS, cu totii urmand a primi sprijin direct de la departamentul specializat in curse al Yamaha, este vorba despre Yamaha Rinaldi Research & Development, aceeasi structura care sustine din punct de vedere tehnic pilotii Yamaha care concureaza in campionatele mondiale si europene.

 st-dr_,Theodoros Papadopoulos, Adrian Raduta, Ciprian  Popescu (1)

Mai multe detalii ne ofera Adrian Raduta: “Practic pentru mine este vorba despre o intoarcere la Yamaha, intrucat aceasta este marca de motociclete cu care am debutat in motocross. Primele mele curse de motocross le-am alergat pe un YZ85 si am continuat sa alerg pe Yamaha pana in 2008. Pot spune ca sunt incantat sa o fac din nou, dar si de faptul ca echipa Yamaha Romania a inteles ca motocrosul romanesc merita sustinut. Ma bucur ca munca pe care am depus-o pentru clubul Top Cross TCS a contat, ca  infrastructura, experienta si logistica de care dispunem au avut un cuvant de spus in alegerea facuta de Yamaha Romania”.

 

Sprijinul din partea departamentului racing conteaza enorm”, explica Adrian Raduta. “Vom beneficia ca echipa de un contact direct in Italia, o persoana careia ii putem pune intrebari si care ne va oferi feedback pentru rezolvarea diverselor situatii ce intervin in mod tipic in exploatarea unui motor la curse. Astfel, vom economisi timp si bani, eliminand secvente de incercare si eroare si este mare lucru sa ai asemenea sprijin la motocross”, a conchis triplul campion balcanic la motocross.

Adrian Raduta castigatorul clasei MX1

“Am incheiat un parteneriat pe termen lung, iar rezultatele vor aparea pentru ambele parti si, la fel de important, pentru riderii Yamaha din Romania.” a declarat Ciprian Popescu, manager general Dual Motors.

 

Theodoros Papadopoulos, marketing manager Motodynamics SRL, importator oficial Yamaha in Romania a declarat: “Sa lucram cu Adrian Raduta a fost o alegere fireasca pentru compania noastra, in momentul in care ne-am hotarat sa ne implicam cat mai profund in motocrosul romanesc. Adrian a demonstrat ca este un adevarat campion si ca este preocupat sa formeze noi generatii de rideri prin intermediul scolii sale de motocross.”